0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abilerim ve arkadaşlar, geçen gün hepsiburada.com sitesinden Sonax'ın Oto Cilasını aldım (http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26001&productid=otson288200 ) ve aracımızı yıkadıktan sonra gölge bir yerde uyguladım. Komple her tarafına sıktıktan sonra sünger ile sildim, biraz bekledim kurumasını kurumuştu. Bir tane nemli bez ile çok zor bir şekilde çıkardım o cila nın izlerini... 2 gün sonra baktım araca hiç kayganlık falan yoktu. Pek fazla parlamadıda... Sizce nasıl parlatabilirim. Bu işin yöntemini bilen lütfen yardım etsin...
Hızla cila diye aldım ama hiç deneyimim olmadığı için pek fazla anlamadım. Nasıl kullanacağım da yazmıyordu. Araba şuan şehirdışında gelsin bir de anlattığınız gibi deneyeyim. Teşekkürler cevaplarınız için abilerim... Türkay abi, kipa yakın bize gidip bir bakayım bakalım ne var ne yok diye. O dediklerini de varsa alacağım inşallah...
1-2 haziran civarı izmirdeyim gider gitmez 3-4 araba cilalıcam gibi duruyor
türkay hiç bi wax 2 sene kalmaz 6ay 1 sene arası bi sürede kalırlar yıkama sıklığı ve yıkama sonrası hızlı wax kullanma durumuna göre...yaptıktan sonra bi su testi yapta görelim cillop gibi rolla:)
neye göre bu rakamları vermişler bi waxın 5 yıl bi boya üzerinde kalmasının ikmanı yok