0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
keep in touch
+1 benim yapamadığımı yapıyosun tebrikler.
güzel kardeşim,istanbula 1 gün evvel geliyorsun. bi rakı masası kuruyoruz ondan sonra nereye gidiyorsan git.bak bana sözün var. uzun yola da çıkıyosun. verdiğin sözleri tut, öyle git. sonra ömer faruk sana naapar biliyosun
Teşekkürler darısı başınıza
Birçoğunuzun bildiği üzere bu yaz planlarım arasında USA'ya gitmek vardı... İşlemlerimi tamamlamış belgelerimin gelmesini bekliyordum... ki bugün vize dahil Tüm belgelerim elimde.... Yani bir nevi veda konusudur bu.... 10 Haziran günü istanbuldan uçucam nasipse.... Tabi önümüzdeki 15gün final dönemim olduğu için verimli geçirmem gerek bu sebeple arabayıda laptopuda Düzcede bırakıyorum, geçmiş deneyimlerime dayanarak fazla ders çalışmaycağımı biliyorum ancak yinede eve tıkılacağım için bişiler yaparım diye düşünüyorum... 10 Haziran'a kadar arada birde olsa nete girebilirim... Ancak O tarihten sonra Amerikada işler nasıl yoluna girer vs bilemediğim için ne zaman aktif olurum şimdilik kestirmek güç... Tamda daha fazla aktif olmamı gerektiren bir süreçteydim ancak zaman ne gösterir bilinmez... Konuyu açtım ama şimdiden derin bir veda havasına bürünmek bana göre değil yinede kimine göre forumun yaramaz çoçuğu kimine göre geveze kimine göre boşboğaz oldum çoğu zaman, saklayıp birinin arkasından söylemektense kimseden lafımı esirgemiyorum işte... Kırdıklarım olduysa affola özür diliyorum huzurlarınızda... Olmaz ya varsan benden yana helal olsun, Hepinizden şimdiden hakkınız helal etmenizi istiyorum...Nede olsa nası bilirdiniz sorusuna tüm cemaat iyi bilirdik diyor Bu arada oraya gidipte boş duracağım anlamına gelmiyor belkide forum tarihinde ilk USA buluşmasını gerçekleştirmek istiyoruz Ahmet abimle
Abi amerikaya gitmeden önceki 10 günün boş iki elim yakanda bi ara senle konuşcaz
yok ya bizden geçti artık öyle kopup gitmeler falan
Yaa geçenlerde konuşurken şaka yapıyorsun sanıyordum.Sen ciddi,ciddi gidiyorsun sen amerikalara gitmeden br buluşma yapalım bari yaaaa
Insallah sinavlarini iyi notlar alarak gecersin adasim, yolun simdiden acik olsun.Gozun aydin. Bekliyorum, buradan bulusmadan naklen yayin da yapariz icabinda Arkadaslar yoneticimiz adasima iletmek istedikleriniz olursa, biliyorsunuz, iletebilirsiniz Artik bal mi olur, kokorec mi olur, kebap mi olur ...siz daha iyi takdir edersiniz. Selaminiz olsun o yeter zaten de Neyse hemen 'gonder'e basip gondereyim mesaji, yoksa silip vazgececegim
Hadi, şimdiden iyi yolculuklar Ahmet. Hangi bölgeye gidiyorsun? Rangerlardan uzak dur. Eninde sonunda yine geleceksin, gelde görüşelim.
Başkan hayırlı olsun, Allah işini rast getirsin oralarda.