0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuyu açtım ama şimdiden derin bir veda havasına bürünmek bana göre değil yinede kimine göre forumun yaramaz çoçuğu kimine göre geveze kimine göre boşboğaz oldum çoğu zaman, saklayıp birinin arkasından söylemektense kimseden lafımı esirgemiyorum işte... Gider ayak attın lafı ortaya hafız Olsun yakışır, yolun açık olsun. İyi düşünmüşsün araba ve laptop konusunda otur kır dizini dersini çalış Bu arada ortamın hazır değilse nete gireceğin zaman bol olur merak etme take care, keep in touch, lots of laugh, etc.
Valla mı Supramız da olur mu oralarda
Ahmet istanbula gelmeden önce muhakkak haber bekliyorum ona göre.
O zaman kardeşim şimdiden iyi yolculuklar. Herşey gönlünce olsun yaban ellerde
Kardeşim allah yolunu açık etsin hayırlısı ile git gel.Amerikanın neyi meşhur la gitmişken birşeyler mi istesem mi diye düşünmüyorda değilim.
Benim yeğende yazın oralarda olacakmış Ahmet. Gitmeden görüşelim.
A.C.D. hayırlı olsun... şimdiden sana hayırlı yolculuklar... inşallah gittiğin yerde herşey istediğin gibi olur.
Ahmet abim yolun açık olsun orda yeni ortam yapıp bizi unutma buralarda
Sınavlarda başarılar, şimdiden hayırlı yolculuklar..Allah işini rast getirsin Ahmet abi..
A.C.D gitsin, arkasından Erhan abiyle benide aldıracak yanına
O diz değildi sanki....?
Vermont ABD'nin en liberal, yabancilara en toleransli eyaleti Hatta bu eyalet kimi zaman Kanada'nin bir parcasi olarak goruluyor.Wikipedia'ya gore eyaletin baskentinde bir McDonalds bile yokmus. Tekrar gozun aydin adasim.
Benim için bi kez de olsa Camry sür Ben burdan Hissederim keyfini Hayırlı yolculuklar kardeşim. Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel. Biz foruma göz kulak oluruz
Yolun açık olsun, hayırlı yolculuklar
AHmedim benim düğüne gelmeden gidiyorsun dediğin gibi kardeşim ha alacağın olsun , ne varki şu amerikada yolun açık olsun kardeşim, özletme kendini, Ayla yengende darılıcak şimdi sana
Saolasın abim bu halden en iyi anlayanlardan biri sen olursun Abi hiç sorma ya en çok üzüldüğüm konu bu gerçekten Geçen kışta konuşmuştuk bunu yengem filan hep beraber ama off off Yengemide senide ayrı severim bilirsin Sana söz yeğenim erkek olursa kirvesi olucam sünnette
sözverdin bak, dönmek yok ona göre kirve olucaksın bizde seni seviyoruz kardeşim ya ne işin varda gidiyorsun durduk yere ...