0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayatın kendisi mucizedirHayattan kastım taşıdığımız can değil; çevremizde olan biten herşeydir
.Bence hergün onbinlerce kez, farkında olmadan yaptığımız solunum bir mucizedir.Solunumun bizim irademize bırakılmamış olması da ayrı bir mucizedir .
OOOOOOooooOOOhhhooo çevremizdeki her doğa olayına mucize demişsinizAsıl mucize benim, 13 enstruman çalabiliyorum
Asıl mucize benim, 13 enstruman çalabiliyorum
O kadar enstruman varmı abi yaa
Doğmak, yaşamak ve ölmek. Hayat tümüyle mucize.http://www.mailce.com/sans-eseri-mi-mucize-mi-iste-o-insanlar-ve-hikayeleri.html
Ayne katılıyorum. Şu düşüncemi paylaşmamı mazur görün; Hayat, sex yolu ile bulaşan bir hastalıktır. Eğer doğru bakabilirsek, hayatın kendisi de başlı başına bir mucize, peki bunu ne kadar paylaşıyoruz? Birbirimiz için ne yapıyoruz, yapmıyorsak, bizleri engelleyen ne? Birisinin bir yükünü hafifletmek, o kişi için bir mucize değilmidir?