Gönderen Konu: Çevrenizdeki Mucizeler  (Okunma sayısı 2175 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Çevrenizdeki Mucizeler
« Yanıtla #20 : Mayıs 17, 2010, 21:57:08 »
  Büyük ihtimalle sizinde çok dolu bir hayatınız olduğundan, çevrenizi izleyip, incelediğinizden, ince bir ruha sahip olduğunuzdandır.
Görüş ve düşünceleriniz için teşekkürler.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 17, 2010, 21:57:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 18, 2010, 09:24:50 »
OOOOOOooooOOOhhhooo çevremizdeki her doğa olayına mucize demişsiniz
Asıl mucize benim, 13 enstruman çalabiliyorum :rofl:

Kemal Bey, doğanın herbir kuralı, dengesi, otu, çöpü her birşeyi mucize olsa gerek. Ama benim vurgulamak istediğim mucize bir çoğumuzun fark edemediği Aşkın (Allah'a, insana, doğaya fark etmez) kendisidir.

Birgün dervişin birisi namaz kılarken Mecnun dervişin önünden geçmiş. Derviş hemen namazı bırakıp Mecnun'a yetişmiş ve demiş ki;
- Namaz kılan insanın önünden geçilir mi?
Mecnun  demiş ki;
- Benim aşktan gözüm görmez, kulağım duymaz olmuş ne yaptığımı biliyormuyum ki senin önünden geçtiğimi bileyim. Peki ya sen nasıl bir aşkla namaz kılıyorsun ki önünden benim geçtiğimi fark ediyorsun.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 20, 2010, 15:07:18 »
  Büyük ihtimalle sizinde çok dolu bir hayatınız olduğundan, çevrenizi izleyip, incelediğinizden, ince bir ruha sahip olduğunuzdandır.
bende bende :D :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.