0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok abi adam abs mbs arabayı durduracak ne varsa iptal etmiş. peygamber vitesine alacak diye korkuyorum
zaten neredeyse o vitesde gidiyor aracın bi bitsin bakalım görürüz hayırlısıyla
Onu kimn durdurabilir namümkün maalesef.NOlamaz mesut .Mesut araba sığsa Ct ye alıp batan aşagı tararrdık Mr ye almamız mümkün değil.Kablo veya herhengi bir şeyinbaglantılarında kopukluk var sa düz röntgenle gayet iyi gözüküyor Meust farı nasıl açtın onu de sen.Ayrıca kardeş benim aracın ön ışıklandırmasınıda mavi yapacaktın unutma dın demi..
Pardon oktay far karartma işiniz hayırlısıyla bitsin mesutun ismini karanlık toyotacı olarak değiştirelim veya bir isim bulalım bana göre karbon falan az geliyor
Oktayım seninkide fena oluyor ha şşş çaktırma kimse duymasın bilmesin
+1 hayır benimde kanıma girdi. gece rüyamda çelik jantlı arabamla falan gezmeye başladım deli deli dolanıyoruz bu aralar sanayide bakalım akşam yine sanayideyiz
çok çalışmam lazım çok
yeni projeler yolda çok fena bi şekilde geri geliyoruz Muhammet abi
auriste gördüğümüz parçayıda araştırmak lazım hatta buldum yavrim link atıyorum özelden
mesut iyide tek bir proje yokmuydu, ben bir tane biliyorum sen kaç projenin olduğundan bahsediyorsun... özel konuşacaksanız biz gidelim bu sanayi akşam açık oluyormu? abi gidin eve yatın
Benim arabada epey bişeyler değişicek, Oktaydada azımsanmıyacak kadar değişiklikler olucak bomba gibi geliyoruz ikimizde
ömür biter proje bitmez abi şu an için özelden konuşmamız lazım abi sanayideki ustalarlada kanki olucaz yakında
doğru proje bitmez sizde ,yaaa sanayideki adamlar sizi bulmuş bırakırlarmı? kankilerim benim merakla bekliyoruz mesut... pim çekilmiş mandalı tutuyorsunuz, dikkat et
patlamayalım da
valla bilmiyorum abi araba bitince bi toplantı ayarlıyalım istanbul parkta yine Mangallı falan ne dersin ?
kısmet olursa bir araya geliriz, mangalımızı yakarız ve o arabalarınızı çizme fırsatı bulurum, yanlış anlama,nazar çiziği atacağım
valla Muhammet abi o biraz zor ya ozaman arabayla gelme istersen