0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben onu kaç kere gördüm hani değişik bir şeyler göster bana.
..tamam ya bu far işide tam benlik.bunuda yaptırayım ben ilk fırsatta ...
Surayım bu bizim kasanın farlarını açabilen hiçbiryer yok sen bana geliceksin mecburen
Oktayım bu hafta herşeyi halledicez inşallah çok fena olucak yahu ağzımın suları akıyor resmen biran önce bitse herşey
şşş genç sen bagaj üstü lip mi arıyosun siyahmı yapıcaksın hiç yakışmaz siyah bugün gördüm gövde renginde idi sedan corollada çok şık duruyor ama siyah çingen işi olur bak gel etme siyah falan yapma
..birdaha duymuş olmayayım.herkesin kasası kendine.hem benim kasa estetik farlı olanlardan .ben açarım kendi kasamın farını şşşt ...
Evett günün sorusu Kımıl zararlısı Emrenin son mesajında kaç milyon gülücük vardır ?
Hani bana hani bana bende isterim Bİtirin sizi alkışlara boğacam
Bende boydan seni X ışınına boğarım seni deli oğlan.
biliyorum Oktay abicim mika farlar ısıtıcıyı çok yakın tutuyorsunuz ondan eriyor eritmeden uzaktan yavaş yavaş ısıtıcaksınız. 1 farı açabilmek için min 9-10 dk ısıtıcıyı gezdirmek gerekiyor
Süpersiniz siz yaaaa Muhabbetiniz ve neşeniz daim olsun emi! Kızar gibi oldu sanki
Nagi ne oldu sende katıl muhabbete öyle ayrı gayrı olmaz
Muhabbetinize katılabilmem için donanımım yetmez Mesut abi ama neşenize her zaman tabii
Abi seni de andık bugün Muhammet abinin arabasında çok fana durur diye
eyvallah sağolasınınz, herşey siyah-siyah diyorsun yani biri mesutun el frenini çeksin bi bitsin görelim...