0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yarın gebzedeyim inşallah gelirim de görüşmeyizde sizi görmeyimde bi haber olurum da araba bitmiş görürüm de görüşürüz.Hadi bakalım.
valla görüşme işi zor Emre işler bitmeden görüşemeyiz
Anladım mesut abi ama niye kauçuk kullanmışlarki ? ben sedan 2005 corollanın farlarıda açtım bildiğimiz sakız rengi ve sakız kıvamında ele yapıştımı çıkmayan pis bir slikondu ama ısıtınca kolaydı sökülmesi
küçük bir ipucu daha
soru 1: sökülmez denilen farı sökmüşsünüz tebrikler peki bu far kaza ile kırılsa falan nasıl değişir?
soru 2: ben tayinimi gebzeyemi çıkarayım yoksa siz ankaraya tayin olabilir misiniz?
soru 3: benim arabaya sıra ne zaman gelecek? ufak tefek birşeyler yapsam artık diyorum...
soru 4: elinize kolunuza sağlık (bu soru cümlesi olmadı ama idare ediverin....)
siz bana nasıl bişey istediğinizi söyleyin ben sizin için araştırmaya başliyim hemen
Hande Hanım sakın bişey söylemeyin sonra kendini kaybediyor arkadaş rica ediyorum şimdi biz manyak olduk sanayideki tamponcuyu bile işliyoruz bu modifiye işlerine girsene diye hastalık gibi birşey farları zaten çıkma aldık yedek niyetine, herhangi bir sorun olursa (muayenede falan) değiştiririz.
ben manyak olmaya dünden razıyım sanırım....
hayatta hiçbirşeyi kıskanmam ama sizin şu yaptıklarınızı kıskanıyorum.... oktay beyide kıskanıyorum ona yardım ediyorsunuz diye... (suray beyden hala tırsıyorum )nasıl birşey istediğimi bilmiyorum benim araçta ne gibi değişiklikler yapılabilir onu da bilmiyorum aracımın başlığı altında birkaç fikir verilmişti sanırım onlardan başlamak lazım.... neyse konuyu bölmeyelim saygılar....
budur Muhammet abi çok fazla detay vermiyorum bittiğinde herşeyi görüceksiniz sanırım TR de tek olucak benim araba hatta dünyada sayılılardan olabilir
gözümü alıyor kapat istersen valla bekliyoruz mesut,sade olarak gördüğüm için en çok oktayın aracını merak etmiyor değilim
jaguara benzesin bana yeter... (bigün toyotayücellere enişteyle gittik eniştede hyundai var usta benim işi konuştuktan sonra döndü ona da sordu "sizinkine bişey yapılacak mı?" diye... eniştemin cevabı: toyotaya çevirebilir misiniz? )