0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zaten istediğim gibi olmasın konyayı görür bencede
Cuma akşamı herşey hazı olucak Vedat al sana büyük haber pazar günü arabayı güzelce yıkayıp birton fotoğraf ekliycem merak etme
Kurtlar Vadisini beklemek gibi bişey oldu bu . ModMesut günü, ModMesut Saatinde .
Buna yorum yaparsam kafamı gözümü yarar.Onun için bir şey diyemiyorum.
aferin genç öğrenmeye başladın
Ya Mesut bu ara yıprandı biraz iş, sanayi, ev derken. Valla alınır mı alınır .Ya ben bu sitede yeniyim ama gördüğüm kadarı ile modifiyeye en çok eğilen Mesut.O yüzden ModMesut yazdım. İsterse dizinin yani resimlerle buluşma anımızın adını değiştirebiliriz. Klavye önümde .
vallahi şiştim.... abi ne yapıyorsunuz bu arabaya
Mesaiyi bitirmiş gelmişsin kardeş.Hayırlısı ile bitsinde bizde bakalım güzel olacagı kesin gene iyi iş çıkardın kardeş..
neler yaptığımı görüceksiniz dış kısımdan ziyade biraz elektronik birazda motor ile ilgili şeyler var, motor açma falan değil yanlış anlaşılmasın sakın motor çeverisini renklerdim hafif hortumlar falan birde elektronikler var eklenen
taktınmı lhortumları olum 2 dk boş bırakmaya gelmiyon ha!
Tuncay abi bunda EPP pilaka var. Tam benim tarzım yaa hastasıyım İdolümsün efsane!!
Mesut herşey gönlünce olmuş süper bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorumTavsiye; belkide düşünmüşsündür planlarında vardır yine de ben söyliyim, aldığın gündüz farlarını yani ledleri sis farının olduğu yere yanlamasına aşağıdaki gibi birşey düşünürsen bence süper olur