0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Otostartı aradım Bosch yetkili bosch kullanmanızı tavsiye ederim dedi TRWerden arasıra ses çıkarıyor diye şikayet geliyor boschlardan daha hiç şikayet gelmedi dedi KAFAM KARIŞTI ?
aynı bilgiler kuutda mevcuttur..yan sanayi falan değil kutu kırmızı kutunu üzerinde minik minik trw yazıyor desenli şekilde ve açılan kapağın üst kısmında hologram mevcuttur..fiyatı ideal parça düzgün endişeniz olmasın.. şimdiden hayırlı olsun yeni balatalarınız.. rahat olun sorun yaşamazsınız..en azından biz şu ana kadar yaşamadık..
Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim Buradaki sanayide Bosch da trw de var görünüyor trw kırmızı kutuda kutunun üzerinde açma yerinde holigram gibi birşey var fiyatıda 40 arka ön 50 gibi birşey acaba orjinal mi diye düşündüm satıcısı kesinlikle orj. dedi Birde kutunun üzerindeki açıklamalarda lucas yazıoyor made ın EU yazıyor hangi ülkede üretildiğini anlamadım Fuat hocam otostarddan almış balatalarını buradaki trw lerle ototstartın trw leri fitat olarak yaklaşık 20-25 tl farklı bakalım ne olacak Bosch olsaydı burada Bosch özel servisi var oradan alırdım ama bizim arabalara trw daha iyiyse trw almak şart oldu
hocam bahsettiğiniz trw kutusu ile otostartın bana goınderdiği kutu aynı hatta fotoğrafları da var elimde ama bi turlu yukleyemedim buraya
Her zaman tavsiye ettigim markayi yine tavsiye edeyim: Akebono ProAct seramik balata. Japon mali. Cin, Tayvan degil.Nerede bulunuyor bu dediğiniz marka ??