0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben size 3 5 güne cevap yazarım projelerim var
bunu ben de cok istiyorum ama maalesef girişimlerim sonuçsuz kaldı. göstergeleri bozarım diye hiç ellemedim.konuyu açtığın iyi oldu teşekkürler..
bi dur bi dur kafamı karıştırıyosun !
Nooldu len yine Cuma gününe ayarla kendini çok önemli işlerimiz var seninle sanayide
Kusura bakmayın da bu e12 ae101 bunları bir türlü anlamadım.Nedir bir bilen anlatsın
yarın işe arabayla geliricem öğlen ben gidiyorum işim var deyip kaçıcam bugünden bi yol yapayım dedim yemedi
Evet beyler beklenen cevap geldi göstergenin üzerinde biradet plastik 3 tırnaklı bir klips var ancak bunu kısa yıldız tornavida ilede açabiliyorsunuz daha sonra çerçevenin önce altını sonrada üstünü çekerek çıkartın, göstergenin tam üzerinde 12 lik bir vida var onuda lokma ile söküne ve göstergeyi çıkartın arkasındaki soketleri tek tek sökün
:Mesutcum göstergenin ordan bu gıcırtı sesi gibi ses geliyor.Serviste göstergenin plsatik çerçevesinin iç tarafına çift taraflı bant yapıstırdılarda bir faydası olmadı.Ayrıca kardeş göstergenin çerçevesinin üst taraftaki vidayı söktükten sonra alt tarafı kendine dogru çekip sonra arkaya dogru iterek üst tarafı yerinden kurtarıyon.Kardeş Bu bizim kasalarda opitron gösterge farklı renk seçenekleri bence çok yakışmaz.En iyi oraya tsporttaki gibi tek renk kırmızı seceneği süper olur
Anladım abisi bizlerde beyaz yanıyor.Mesutun dediği gibi vida çerçevenin üstünde onu çıkartıktan sonra önce ön taraf sonra arka taraf.Mesutun dediklerini yap halledersin.Oraya uygun beyaz ampul al yakısıyor
oKadarını sökmedim kardeş.Sökerken dikkat et soketlerine falan yeter.Ayrıca söktükten sonra ampülü görürsün zaten