0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar , Corolla da bildiğimiz gibi CD çalarda sadece track cd ler dinleyebiliyoruz. MP3 dinlemek için çakmağa takılıp, radyo frekansından yayın yapan mp3 çalarlar var. Aramızda kullanan arkadaşlar varmı? Markası ne? Memnunmusunuz? Teşekkürler[/quote]Sevgili arkadaşım,fm transmiter'ı asla önermem hem boş kanal bulman çok zor hemde illa ki büyük şehirlerde araya frekanslar karışıyor.Ses kaliteside berbat hep dip gürültüsü geliyor.Bak bu cihaz tam sana göre. [url]http://www.xcarlink.com.tr[/url]Bu cihaz,isterseniz USB flash Memori'ye yada harici bir hdd'ye oluşturduğunuz klasörlere koyacağınız mp3 leri çalabilir(cihazın önündeki usb girişine takılıyor) dilerseniz line in girişinden herhangi bir müzik çaları(ipod,md player vb.) bağlayabilirsiniz.Yani hem bir mp3 player olarak hemde bağlantı arabirimi olarak kullanabilirsin.Kutusundan çıkacak olan sd-mmc/rs-mmc cart reader'la da cep telefonu vs.hafıza kartlarındaki mp3 lerinizi dinleyebilirsiniz.Xcarlink'in en büyük kolaylığı aracınızın orjinalliğini bozmadan mp3 dinlemeniz ve tüm kontrolleri araç teybinden varsa direksiyon kumandasından yapmanız.!!
Burak bey anladığım kadarıyla siz kullanıyosunuz. Nerden ne kadara ve hangi araca takdırdınız? Bilgilendirirseniz seviniriz.[/quote] Sevgili dostlarım benim arabamda mevcut Bursa da taktırdım 130 euro+ kdv (2004 Corolla) cd changerlar cok pahalı Konsol Tipi (6 CD) 1.205,12 , Bagaj Tipi (6 CD) 754,29. Sarkı gecıslerı cd den daha hızlı kontagı kapasanda actıgında kaldıgın yerden devam edebılıyor.Yok lens kirlendi yok cukura girdim cd takıldı,atladı derdi yok,mekanik olmadıgından o tarz arızalar cıkarmıyor. Sitesine girip bakın derim Nerde bayisi olduğuda yazıyor. Hemde 2 yıl garantili. [url=http://www.xcarlink.com.tr]www.xcarlink.com.tr[/url]
arkadaşlar, yurtdışında tanıdığınız varsa orda daha ucuz. mesela şuan almanya da e-bay da 28 €. tabi bu ihalede şuan artacaktır. ama hemen al fiyatı da 60-70 € arası. sorun uyumlu modeli bulabilmek.[/quote]diger bir sorun da cd/teybi yerinden cikarabilmek. hic deneyen oldu mu? bir de aracin garantisini etkileyebilir bu mudahale diye dusunuyorum.
servis dışında yetkili olmayan bir yerde yapılırsa garanti dışına çıkar. Ayrıca teybin orjinalliği de bozulduğu için teyp garantisi sona erer bence.[/quote]merhabalar,bu ürün cd changer vazifesi görüyor. aracınıza cd changer taktığınızda garantisi bozuluyor mu? ya da orjinal hoparlörlerini söküp başka marka hoparlör, woofer, tweeter taktığınızda bozoluyor mu? ben bozulacağını sanmıyorum. bu arabirimi takarken teyp üzerinde hiçbir işlem yapılmıyor ayrıca sadece cd changer girişine soket takılıyor.