SELAM ARKADAŞLAR... 2005 MODEL COROLLA SOL HB İÇİN KENDİ ORJİNAL TEYBİNE İLAVE OLARAK BU KART OKUYUCU YERİNE BİR MP3'LÜ TEYP TAKABİLRİMİYİM ? TEYBİN ARAKSINDA AUX GİRİŞİ VARMI ? YADA KART OKUYUCU YERİNE TEYP TAKMA OLANAĞI VARSA BU KONUDA YARDIMINIZI BEKLİYORUM... BİRDE HİÇ BELİRTİLMEYEN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM. DİYELİMKİ BU CİHAZI BAĞLADIK TEYP NASIL BU CİHAZA GEÇİCEK ? "MODE" TUŞUNUMU KULLANICAZ ?
merhabalar
yakın zamanda şahit olduğum bir olayı sizlerle paylaşma gereği duydum...geçenlerde bir arkadaşım subaru impreza sı için çok ucuz bir parça siparişi verdi ve o da maalesef gümrükte takıldı.bu ve buna benzer şeyler yurt dışında tabiiki daha ucuz ama işin bir de bu riskli yanını unutmamak gerekir diye düşünüyorum...selamlar...
Bildiğim kadarı ile 200USD ye kadar (son durum değişmedi ise) gümrüğe takılmıyor. Hatta paketi hediye paketi diye belirttirir ve değerini düşük tutturursanız daha sorunsuz gönderim gerçekleşir. Ben Erol Bey'in linkinde belirtilen ürünü Çin'den getirttim. Kargo dahil maliyeti 115USD oldu. Montajını kendim yaptım. Aracım 2006 corolla sol. Ünite sanki cd changer bağlanmış gibi istediğiniz zaman devreye giriyor. 2gb hafıza kartına 500 civarında mp3 attım. İstediğim şekilde dinliyorum.
selam arkadaşlar bu adresteki model sadece 2007 ve üstü için. 2002 - 2006 arası için satıcı ile irtibat gerekiyor. sakın yanlış anlamayın kimsenin reklamını yapmıyorum. bende o satıcıya aynı parayı vericem ne yazıkki...