0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
147 binde aslında yağ yakıyor ama bu araçların çoğunda var diye biliyorum bu durum. yaklaşık olarak 2.500 km yarım litre kadar takip edebildiğim kadarıyla kullanım şeklime görede değişiyor aslında. benim kafama takılan niye yokuş aşağı inerken??
Avans ayarı Ecu tarafından yapılıyor (yani dışarıdan mekanik müdahale yok) diye biliyorum. O süre çalışan motor ve egzoz sistemide ısınmış olur. Egzoz sisteminde bir kaçak var mı? Aracın genel bakımları (yağ, yağ filtresi, yakıt filtresi, buji, hava filtresi) ne durumda?
az öncede arabamın arka çamı patladı apartman çatısından düşen bi taş çarptı yada öğrencilerim sağolsun bilmiyorum nasıl oldu. Arka cam fiyatları nedir bilgisi olan varmı?
Öncelikle büyük geçmi olsun. Hakan abininde dediği gib, dışarıdan 100-150 TL gibi bir fiyata temin edebilirsiniz.Ha illa ki serviste taktıracağım derseniz eğer, hemen kasko yaptırın. bir hafta sonra da camınızın çatladığını söyleyin kasko ücretsiz olarak karşılayacaktır. Zaten her sene 1 cam değiştirme hakkınız var koskoyu dedlirmeden...Tekrar geçmiş olsun. Öğrencilere fazla bulaşmamak lazım Şekil A
Teşekkür ederim Hakan bey dışarıda taktırıcam ama Kars ta çok zor bu işler yarın 400 km yol yapıcam cam için erzurum-kars arası Ankara'nın gözünü sevim ben Bağlantıları da kontrol edicem mutlaka