Gönderen Konu: Beyaz Duman  (Okunma sayısı 6724 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: Beyaz Duman
« Yanıtla #20 : Mayıs 11, 2010, 18:10:29 »
  Tabi contasına da dikkat etmek lazım. Çıkarırken conta zarar görmezse (araç camı contalı ise) bu da maliyeti düşürür, çünkü conta da çok ucuz değildir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 11, 2010, 18:10:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 11, 2010, 18:22:37 »
Birgün okul bahçesinde sigara içiyordum, okulun nöbetçi öğretmeni gelmiş yakalamıştı beni şere....siz... bayada bi hırpalamıştı yani yerlere yatırana kadar.

Ertesi günü ablamın clio symbol anahtarını alıp öğretmen olacak dengesizin aracının üstünde denemiştim. İmmobilizer olduğu için araç çalışmadı fakat kontak çevrilmişti...

Sonraki gün acım dinmemiş, intikamım acı olmuştu. Ertesi günü aracının içini mahvetmiştim...... Aramızda liseli olmadığına göre kötü örnek teşkil etmem inşallah. İçimde kalmasın söyliyeyim. Kundaklamıştım aracını :D Sonra vicdanım elvermedi de haber gönderttirmiştim. Ama bütün döşemeler mahvolmuştu :D Lise yılları işte, gençliğin aklı bir karış havada... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Mayıs 11, 2010, 20:25:07 »
Birgün okul bahçesinde sigara içiyordum, okulun nöbetçi öğretmeni gelmiş yakalamıştı beni şere....siz... bayada bi hırpalamıştı yani yerlere yatırana kadar.

Ertesi günü ablamın clio symbol anahtarını alıp öğretmen olacak dengesizin aracının üstünde denemiştim. İmmobilizer olduğu için araç çalışmadı fakat kontak çevrilmişti...

Sonraki gün acım dinmemiş, intikamım acı olmuştu. Ertesi günü aracının içini mahvetmiştim...... Aramızda liseli olmadığına göre kötü örnek teşkil etmem inşallah. İçimde kalmasın söyliyeyim. Kundaklamıştım aracını :D Sonra vicdanım elvermedi de haber gönderttirmiştim. Ama bütün döşemeler mahvolmuştu :D Lise yılları işte, gençliğin aklı bir karış havada... :)
:) inşallah sizin gibi öğrencilerim olmaz :) demek isterdim ama Ümit bey malesef var o potansiyel bu bölgede

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 12, 2010, 17:01:04 »
Hocam, Hoca vardır elleri öpülesi, Hoca vardır arabası kundaklanası :P

Kendiliksiz insanların saçma bir bürokrasi düzeninde koyun güden çoban misali öğretmen atanması meselesi gerçekten Ülkem adına üzücü :(

öğretmen ÖĞRETmen olduktan sonra öğrencilerde ÖĞRENci oluyor hocam.

Hürmetler..