Gönderen Konu: Sizi Mutlu Eden, Üzen Şeyler?  (Okunma sayısı 2917 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Sizi Mutlu Eden, Üzen Şeyler?
« : Mayıs 09, 2010, 20:12:02 »
  Selam.
 Sizi ne en çok mutlu eder ve ne en çok üzer? Yemek yemek sizi en mutlu eden şeyse, hangi yemek sizi en mutlu eder şeklinde açabilirsiniz.
 Bir kaç saniyeliğine arkanıza yaslanın ve düşünün. Sizi en çok üzebilecek (Allah kimseye üzüntü vermesin), en çok mutlu edecek şeyleri bulmaya çalışın.

Toyota Club Türkiye

Sizi Mutlu Eden, Üzen Şeyler?
« : Mayıs 09, 2010, 20:12:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Sizi Mutlu Eden, Üzen Şeyler?
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2010, 20:31:20 »
benı en cok arabanın az yakması mutlu eder
en cok uzen sey se cok yakması :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2010, 20:56:45 »
   Çok sevdiğin bir insanı kaybetmek en üzücü şey olsa gerek (kardeş acısı, evlat acısı vs), ama forumdaki yönetici arkadaşlar tarafından da dışlanmak çok üzdü :(

Her yıl baharın gelmesi, pencereyi açıp yemyeşil doğaya doğru bakarken sabah, ciğerlerini oksijenle doldururken kuş cıvıltılarını pırıl pırıl parlayan güneşin altında dinlemek beni çok mutlu eder.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 10, 2010, 14:49:55 »
kolayca mutlu kolayca mutsuz olurum ben....

rutin giden hayatta bir pürüz çıkınca çabucak suratım düşer bir sarsılırım ama hemen toparlanırım....

şu ara yeğenim beni en mutlu eden insan.... "teeeyyddee" dediğinde ve bana sarıldığında çok çok çok mutlu oluyorum....

beni en çok mutsuz eden şeyse haksızlığa uğramak....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 10, 2010, 17:20:42 »
En çok mutlu olduğum an şüphesiz sınavdan sonra iyi bir üniversite kazandığım haberini aldığım zaman olucaktır,bunun yanında ailesiyle sorunlu olan arkadaşlarıma fikirlerimle yardımım dokunması beni çok mutlu eder,arkadaşlarımın ailemin bütün sevdiklerimin mutluluğu benim mutluluğum ve sevdiğim insanlarla zaman geçirince çok mutlu olurum.(bayaaa yazdım ama kusura bakmassınız umarım :) )

Mutsuz olduğum an ise kendimi yanlız hissettiğim andır ve ihanete uğradığım andır.

Bu arada Hakan abi böyle bi konu açtığın içinde sana teşekkür ederim,bence çok anlamlı bir konu.
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #5 : Mayıs 10, 2010, 17:45:12 »
  Ben teşekkür ederim.
 Herkesin elbektide mutlu olduğu şeyler ve anlar vardır, mutsuz olduğuda. Peki birbirimizi mutlu etmek için neler yapıyoruz ya da mutsuz etmekten kaçınıyormuyuz? Mutluluklarımızı ne kadar paylaşıyoruz, mutsuz olduğumuzda neye ihtiyacımız oluyor?

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Mayıs 10, 2010, 17:49:47 »
Hayırdır Hakan'ım, tez filanmı var? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #7 : Mayıs 10, 2010, 17:52:33 »
  :) Psikoloji tezimi? Akademik çalışmaya gerek yok, aslında herkesin ihtiyacı olan şeyler. Aslında bir Happy Center kurmak lazım aramızda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 10, 2010, 18:17:44 »
Birbirimiz derken forumdaki arkadaşlar içinmi geçerli bu yoksa hayattaki tanıdıklar için mi ?
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #9 : Mayıs 10, 2010, 19:53:38 »
  :) Keşke forumdaki ortam da hayatın geneline yayılsa.
 İstediğin noktadan bakabilirsin Özkan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 10, 2010, 20:08:13 »
Ne yazık ki sadece konulara yaptığımız yorumlardan tanıyabiliyorum sizleri ondan dolayı sordum.Ben mümkün olduğunca ince davranmaya çalışıyorum,bütün tanıdıklarıma. (Forumda bütün tanıdıklarıma dahil :) )
Özkanfaruk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #11 : Mayıs 11, 2010, 04:14:42 »
  Çok sevdiğin bir insanı kaybetmek en üzücü şey olsa gerek (kardeş acısı, evlat acısı vs), ama forumdaki yönetici arkadaşlar tarafından da dışlanmak çok üzdü :(

Her yıl baharın gelmesi, pencereyi açıp yemyeşil doğaya doğru bakarken sabah, ciğerlerini oksijenle doldururken kuş cıvıltılarını pırıl pırıl parlayan güneşin altında dinlemek beni çok mutlu eder.

İsmail Abi seni bu forumda dışlayan, sevmeyen varmı yaa :( Lütfen kuruntu yapma artık.Forum'ların belli kuralları var.Sen gönüllerimizin yötecisi'sin zaten,İlerde forumumuzunda yötecisi olursun inş,ama skoda,opel sitelerinde aldatma bizi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #12 : Mayıs 11, 2010, 04:23:07 »
Bu arada Beni en mutlu eden şey ara,sırada olsa sebesiz yere birisi tarafından sevildiğimi,hatırlandıgımı duymak şu dünyada beni en mutlu eden şeydir.Birde gece tek başıma corollam'la yolculuk yaparken,slow müzik dinleyip azda olsa kafamı rahatlama beni mutlu ediyor bu aralar.

Beni en cok üzen sey,Arkamdan gizli iş çevirilmesi,konuşulmasıdır.Eğer duyarsam o kişi yada kişileri asla affetmem

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Mayıs 11, 2010, 09:07:10 »
   Teşekkürler Taylan'cığım. Saolsııııın. Yok bundan sonra yalvarsalar, yakarsalar, üstüne para verseler bunlara yardım etmem. Doğu karadeniz kolunu kestiler. Bende Rusya gibi kapıları kapattım :D

Hakan'ım başarılar diliyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 11, 2010, 10:29:10 »
Sokakta geçen birisinden küfür yesem üzülmem, ama sevdiğimden inciltici birşey bile duysam dokunur bana. Ağlarım yani hiç utanmadan...

En çok'ta sevdiğim ile mutlu vakit geçirmek mutlu eder beni. Bursa'ya yola çıktığım anda çok mutlu olurum... 3 saat sonra aşkıma kavuşacağım derim ve öyle keyifli keyifli sürerim corollacığımı  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #15 : Mayıs 11, 2010, 15:22:35 »
  Evet, yarının ne getireceği bazen belli olmuyor.
 Karanlık bir tünelde bunalabiliriz ama orada sorun yönümüzü bulup hep ileri bakabilmektir. Eninde sonunda tünelin sonundaki ışığı görebiliriz. Asıl sorun ise; o tünelde yalnız olmadığımız halde kimsenin birbirine yardım etmeye çalışmamasıdır. Halbuki hepsi aynı ışığı aramaktadır.
                                                                                                                          Hakan Öztürk.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 11, 2010, 15:32:09 »
Çünkü abicim insanoğlu amaçla değil araçla meşgul olmaktadır.... Yaşam gayesini geçrieceği iki mutlu anı unutup nasıl BEN daha iyi olabilirim diye düşünmektedir...
Kendi adıma gerçekten çok küçük şeylerden mutlu olan biriyim küçük bişey fısıldayayım hatta geçenlerde okulda sohbet ederken akşam karnıbahar kızartalım size diye bir sohbet oluştu sevdiğim bi bayan arkadaştan o an o kadar sevinmişim ki hepsi çok şaşırmış ertesi gün anlattılar bana olayı :)

Ve çevremdekilerin mutlu olmasına çok çok önem veririm gittiğim yerlerden minik hediyeler alır, uzaktaysam elimden geldiğince arayıp sormaya önem veririm...
Ve kendimi hep olumsuz şeylere hazır ederim ki  çok basit bir beklentim olsada sonucunda yüzümde bi anlık gülümseme olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 11, 2010, 15:43:29 »
ahmetin sözünden sonra sahip olduğum bana göre en iyi özelliği söyleyeyim...

bekletimin hep minimum olması...

hayatta beklentilerinizi ne kadar düşük seviyede tutarsanız mutlu olma şansınızı arttırır mutsuz olma olasılığınızı düşürürsünüz....
                                                                                                                                         hande bayram. :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #18 : Mayıs 11, 2010, 15:43:36 »
  Aynı şeyleri hissediyorum.  :alkis: Bu işin maçoluğu falan yok, hissiyat insanın doğasında vardır. Aynen söylediğin gibi, amacı unutup araca odaklanmak.  :kötü: :kötü: :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #19 : Mayıs 11, 2010, 15:49:13 »

bekletimin hep minimum olması...

hayatta beklentilerinizi ne kadar düşük seviyede tutarsanız mutlu olma şansınızı arttırır mutsuz olma olasılığınızı düşürürsünüz....
                                                                                                                                         hande bayram. :)

Bunu malesef çok çok uzun zamandır bende biliyorum. Ama acaba bu beklentileri düşürmek için yeterli bir sebep mi, yoksa...? Bu beklentiler neye göre büyük ya da az? Bana az gelen birşey sizi, Ahmet'i ya da başka bir arkadaşımızı çok mutlu edebilir.

Hepimiz açsak ve benim elimde bir çuval ekmek varsa ve bunun yarısını sizlerle paylaşırsam fena birşey yapmış olmam, hatta iyi birşeydir bu. Ama aynı durumda bende sadece 1 ekmek varsa ve bunu sizler ile paylaşırsam işte bu bence çok farklı birşeydir.  8-)