0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim tam olarak söylemek istediğim insanlardan beklentiydi.....örneğin dostlarım iş arkadaşlarım yada kardeşim.... onlardan beklentilerim çok fazla olursa bunu bulamadığımda mutsuz olurum ama bir beklentim olmazsa yada en düşük seviyede tutabilirsem onlardan gelecek ufacık bir gülümseme dahi beni mutlu edebilir...yine bir örnek: ahmet canla burda tanıştık bir şekilde arkadaş yada dost yada tanıdık olduk ahmet can ankaraya geldiğinde beni aramak ya da haber vermek mecburiyetinde mi? hayır... bunu böyle düşünürken ondan bir haber geldiğinde mutlu oldum....bunun gibi işte....
Merhabalar,İnsanları,hayvanları,4 mevsimi sevelim.Pozitif düşünce sahibi olalım,çok fazla sorgulamayıp bazen akışına bırakalım.Zaman ilaçtır.bin düşünüp bir konuşalım.önce kendimize saygımız olsun.selamımımızı eksik etmeyelim hatta el sıkalım,el öpelim,temas güzeldir.Temelinde bunları uygulayan insan zaten mutludur,eksiklikler varsa mutsuzluk ve umutsuzluk kaçınılmazdır.Hayat çok kısa ama keyif alınacak kadar uzundur.Hepsini yapıyormusun demeyin maalesef kimse mükemmel değildir Esenlikte kalın.