0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzelmişte tampon nolacak plaka yani
Bu araçların arka tamponlar uzun değil diye biliyorum. Yoksa yansanayi alınıp burada da o şekil verilebilirdi.
Ne uzunu Türkay? Pardon düzelttim, ucuz yazacağıma uzun yazmışım. Arka tampon ucuz olsa bir yansanayi alınır ve ortası kare şeklinde kesilerek (ama parçalar tam koparılmadan) fazlalıklar içe doğru bükülür ve oraya plaka ampulleri yerleştirilebilirdi. Ama arka tamponun yansanayi üretimi yok bildiğim kadarı ile Ae101 lerde ve bu yüzden oldukça pahalılar.
birde o parça ışıklımı türkay yani stoplara bağlımı ?
ahmet bey kesinlikle lineanın tasarımı başarılı ama içi içi aynı şeyleri söyleyemicem, bir de fiatın ürettiği araçlardan fiat coupe ve stilo (tek kapı olan spor model) çok başarılıydı bence, stiloda uzaktan kumandayla kilitleyince kapıları açık olan camlar hatta açık olan sunroof bile kapanıyordu, muhteşem bir özellik o fiyata göre..
fiat coupe ve stilo (tek kapı olan spor model) çok başarılıydı bence, stiloda uzaktan kumandayla kilitleyince kapıları açık olan camlar hatta açık olan sunroof bile kapanıyordu, muhteşem bir özellik o fiyata göre..
Bünyamin bey aracınız nekiiiBenim patronum rahmetli Aydın abi 93 yılında,Diyarbakırda ilk Tempra 2.0 alan kişiydi.Bizim o zaman 86 131 Şahinimiz vardı.Tempra uzay mekiği gibi duruyordu.Elektrikli 4 cam,dijital ön konsol,hidrolik direksiyon,dijital klima(zamanına göre).Mükemmel bir arabaydı.O zamanın teknolojisiyle bu zamankini karşılaştırırsak Fiat bayağı ilerdeydi.Şimdiki araçlar o zamankine göre çok sade ve basit duruyorlar.
Valla illada Fiatın bir modeli övülecekse bence zamanına göre lüks anlayaşında yeni bir çığı açan Tempra-Tipo serisi olmalı.(Reklam sloganı gibi oldu)Kendi arabam diye söylemiyorum gerçekten sınıfına göre çok konforlu.Full donanım olanlarda yok yok.Yedek parça zaten bedavadan biraz pahalı.Birde iç mekan malzemesi kaliteli olsa güzel olucak ama çok adi.
91 model tempra sx e 1 yıl bindim ve uzun yolada gittim belimin ağrıdığını hatırlamam ama o temprayla akçakocaya gittim gidene kadar kriz geçirdimsonra birdaha bel ağrısı çekmedim çünkü sattım