Gönderen Konu: İşte Yeni Fiat Linea  (Okunma sayısı 32507 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: İşte Yeni Fiat Linea
« Yanıtla #100 : Şubat 13, 2009, 09:11:43 »
ben tasarım olarak bizim ae101leri çok beğeniyorum hala.. uzun kaput, kısa bagaj kobinasyonu göze süper hitap eden birşey (roadsterlardaki gibi, örn z4)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Şubat 13, 2009, 09:11:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Şubat 13, 2009, 09:30:40 »
mevzu tasarım ise honda (the power of dream)
birde o 90 model civicler yokmu arka tamponda farı olan stopları birleşik içnde karartmayla civic yazan çok hoşuma gidiyor ,integradaki stopların kenarlarındaki hava kanalı , çok ince ve hoş detaylar tabiki bence yani görecelidir herhalde
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #102 : Şubat 13, 2009, 10:06:01 »
gökhan istediğin farların birleşimi ve ortada corolla yazısı olsun;

bunu getircem abdden, 50 dolar fiyatı var, gelişi falan 100ü bulcak sanırım, istersen sana da getirteyim :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Şubat 13, 2009, 10:24:51 »
güzelmişte tampon nolacak plaka yani
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #104 : Şubat 13, 2009, 10:27:29 »
güzelmişte tampon nolacak plaka yani
tek derdim o benim de, yani tamam tampona yapıştırırız silikonla falan ama ışık olmaz plakada, sıkıntı yaratabilir malesef, deniz levent üyemiz amerikan tampon getirtcekti sanırım, onlardan alıp kare app plaka batırarak çok orjinal br görünüm elde edilebilir, onun dışında tampona yapıştırarak da olur ama riskli...yani polis arka plaka lambası olmayınca nasıl tepki veriyor bilmiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Şubat 13, 2009, 11:13:42 »
  Bu araçların arka tamponlar ucuz değil diye biliyorum. Yoksa yansanayi alınıp burada da o şekil verilebilirdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #106 : Şubat 13, 2009, 12:46:59 »
  Bu araçların arka tamponlar uzun değil diye biliyorum. Yoksa yansanayi alınıp burada da o şekil verilebilirdi.
uzun değil kısmını anlamadım hakan abi, fiber dışında bir seçenek olabilir mi acaba bizim tamponda plakalık yapmak ve oraya plaka için ampul koymak için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Şubat 13, 2009, 13:29:08 »
birde o parça ışıklımı türkay yani stoplara bağlımı ?
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Şubat 13, 2009, 16:57:09 »
  Ne uzunu Türkay? :)
 Pardon düzelttim, ucuz yazacağıma uzun yazmışım.
 Arka tampon ucuz olsa bir yansanayi alınır ve ortası kare şeklinde kesilerek (ama parçalar tam koparılmadan) fazlalıklar içe doğru bükülür ve oraya plaka ampulleri yerleştirilebilirdi. Ama arka tamponun yansanayi üretimi yok bildiğim kadarı ile Ae101 lerde ve bu yüzden oldukça pahalılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #109 : Şubat 13, 2009, 19:30:20 »
  Ne uzunu Türkay? :)
 Pardon düzelttim, ucuz yazacağıma uzun yazmışım.
 Arka tampon ucuz olsa bir yansanayi alınır ve ortası kare şeklinde kesilerek (ama parçalar tam koparılmadan) fazlalıklar içe doğru bükülür ve oraya plaka ampulleri yerleştirilebilirdi. Ama arka tamponun yansanayi üretimi yok bildiğim kadarı ile Ae101 lerde ve bu yüzden oldukça pahalılar.
hakan abi ben görmüştüm yan sanayi tampon, 190 gibi bir fiyatı vardı  :blink: ben bugün bir yerle görüştüm, benim tamponu biraz kesip biçerek plaka için yer açcak, 100 lira istedi ama boyanması gerekcekmiş tamponun yama olcağı için, ben siyah tamponlarımı çok seviyordum :) beyaza da gözümüz alışcak inşallah..
birde o parça ışıklımı türkay yani stoplara bağlımı ?
gökhan siparişi verdim gelcek gelince birşeyler düşüncem içine ben, normalde sadece reflektör o ama ben içine led döşemeyi planlıyorum o ledleri de stop lambasına bağlıcam, frene basınca arka kısım ışıl ışıl olcak bundan iyi bir uyarı düşünemiyorum :) hakan abi ne dersin bu olaya? arkayı uyarma açısında olumlu mu yoksa olumsuz bir durum mu bu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Şubat 13, 2009, 19:56:07 »
ahmet bey kesinlikle lineanın tasarımı başarılı ama içi içi aynı şeyleri söyleyemicem, bir de fiatın ürettiği araçlardan fiat coupe ve stilo (tek kapı olan spor model) çok başarılıydı bence, stiloda uzaktan kumandayla kilitleyince kapıları açık olan camlar hatta açık olan sunroof bile kapanıyordu, muhteşem bir özellik o fiyata göre..
  Stilo larda Easy Go anahtarsız çalıştırma sistemi ve daha bir çok sistem vardı,gayettte başarılıydı.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Şubat 14, 2009, 19:20:04 »
Valla illada Fiatın bir modeli övülecekse bence zamanına göre lüks anlayaşında yeni bir çığı açan Tempra-Tipo serisi olmalı.(Reklam sloganı gibi oldu)

Kendi arabam diye söylemiyorum gerçekten sınıfına göre çok konforlu.Full donanım olanlarda yok yok.Yedek parça zaten bedavadan biraz pahalı.Birde iç mekan malzemesi kaliteli olsa güzel olucak ama çok adi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #112 : Şubat 14, 2009, 21:06:47 »
Bünyamin bey aracınız nekiii
Benim patronum rahmetli Aydın abi 93 yılında,Diyarbakırda ilk Tempra 2.0 alan kişiydi.Bizim o zaman 86 131 Şahinimiz vardı.Tempra uzay mekiği gibi duruyordu.Elektrikli 4 cam,dijital ön konsol,hidrolik direksiyon,dijital klima(zamanına göre).Mükemmel bir arabaydı.O zamanın teknolojisiyle bu zamankini karşılaştırırsak Fiat bayağı ilerdeydi.Şimdiki araçlar o zamankine göre çok sade ve basit duruyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Şubat 14, 2009, 22:32:33 »
fiat coupe ve stilo (tek kapı olan spor model) çok başarılıydı bence, stiloda uzaktan kumandayla kilitleyince kapıları açık olan camlar hatta açık olan sunroof bile kapanıyordu, muhteşem bir özellik o fiyata göre..
Ben aksesuarlara pek bakmam. Araba benim için kasa, motor, şanzıman ve süspansiyondur.. diğer şeyler tabi neşe kaynağı ama bunların yerini tutmaz ki..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Şubat 15, 2009, 00:25:15 »
Bünyamin bey aracınız nekiii
Benim patronum rahmetli Aydın abi 93 yılında,Diyarbakırda ilk Tempra 2.0 alan kişiydi.Bizim o zaman 86 131 Şahinimiz vardı.Tempra uzay mekiği gibi duruyordu.Elektrikli 4 cam,dijital ön konsol,hidrolik direksiyon,dijital klima(zamanına göre).Mükemmel bir arabaydı.O zamanın teknolojisiyle bu zamankini karşılaştırırsak Fiat bayağı ilerdeydi.Şimdiki araçlar o zamankine göre çok sade ve basit duruyorlar.

Aracım 95 Tipo 1.6 S.

Sadece donanım olarak düşünmeyin.4 tekerde bağımsız süspansiyon,sessizlik,yol tutuş,konfor üretildiği yıllara göre fevkalade.Eksikleride var tabi.Özellikle elektrikli aksamlar kolay bozuluyor iç mekan malzemesi kötü yakıt tüketimi biraz yüksek.Ama kullanımı kesinlikle çok zevkli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Şubat 15, 2009, 00:47:05 »
Valla illada Fiatın bir modeli övülecekse bence zamanına göre lüks anlayaşında yeni bir çığı açan Tempra-Tipo serisi olmalı.(Reklam sloganı gibi oldu)

Kendi arabam diye söylemiyorum gerçekten sınıfına göre çok konforlu.Full donanım olanlarda yok yok.Yedek parça zaten bedavadan biraz pahalı.Birde iç mekan malzemesi kaliteli olsa güzel olucak ama çok adi.
91 model tempra sx e 1 yıl bindim ve uzun yolada gittim
belimin ağrıdığını hatırlamam ama o temprayla akçakocaya gittim gidene kadar kriz  geçirdim
sonra birdaha bel ağrısı çekmedim çünkü sattım
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #116 : Şubat 15, 2009, 10:48:19 »
91 model tempra sx e 1 yıl bindim ve uzun yolada gittim
belimin ağrıdığını hatırlamam ama o temprayla akçakocaya gittim gidene kadar kriz  geçirdim
sonra birdaha bel ağrısı çekmedim çünkü sattım

Valla belinizin neden ağrıdığını bilemeyiceğim :) Lakin özellikle kilolu arkadaşlar koltukların genişliğine bayılıyorlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #117 : Şubat 16, 2009, 01:09:38 »
  Temiz bir Tempra ve Tipo hala zevk verir kanaatindeyim.O kadarda kötü bir araba değiller.Yiğidi öldür ama hakkını yeme derler...
   Bünyamin bey sizin aracınız baz donanıma sahip.Hidrolik direksiyon varmıydı hatırlayamadım ama analog gösterge,analog cam açma falan vardı değilmi.Siyah tampon gibi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Şubat 16, 2009, 09:18:32 »
aslında çok kötü değilde bende piskolojik bir etki bıraktı kız arkadışımın yanında rezil ediyodu beni
ama hoş ince detayları vardı silecek,sinyal ve cam düğmeleri aydınlatmalı olması arka sileceğin bile fasılası ayarlanabilir olması gibi...
M.Kemal Atatürk