0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
acaba nası bi teknik veriyle 2 şer yıldızları açıklıyacaksınz çok merak ediyorum
Hakan Bey'in teknik bilgileri fiat brava ile bravoyuda aynı yaptı. İkiside tamamen farklı araçlardır. Bu kişinin daha burada çuvallamasından sonra artık diğer verdiği bilgilere ne kadar güvenilir artık siz karar verin. Ama Hakan Bey zaten bunu hep yapıyor. Yeni değil. O sadece siteye bakıp gülmeyi bilir. (kendisi söyledi)Benim bu siteye üye olmaktaki amacımda bu gibi kendini birşey biliyor zannetip teknik bilgilerden çok uzak bana göre sana gibi yorum yapan arkadaşları bundan uzaklaştırıp. Şu yapılan teste göre, fabrika verisine göre gibi sanal ve duygusal olmayan yorumlar görmek. Ve gördüğünüz gibi son mesajlarda da bunları görmeye başladık. Benim istediğin de bu çok kişi beni fiat hayranı, başkasının arabasını kötüleyen gibi tanıdı ama size şunu ifade etmek isterim ki benim için ne fiat ne toyota ne vw hiç önemli değil. Ben hepimizi artık bilinçli toplum olma yolunda uyarmaya çalışıyorum. Şu marka iyidir, bu marka kötüdür gibi varsayımlardan kurtulup. İşte a markasının bu avantajı varmış. B markasının şu dezavantajı varmış gibi birlikte konuşup tartışıp gerçekleri görmek. Birisi italyanın arabası diğer japonun bunlarda banane. Hani Türkün arabası varmı. Önemli olan bu bizim için. Keşke tamamen Türk mühendilerin tasarladığı Türkiyede yapılan bir aracımız olsada onunla gurur duysak övünsek. Ama biz kalkmışız burada Japonla İtalyanın Almanın mallarını göklere çıkartıyoruz. Önemli olan biz ne yaptık biz.Alper Sınav arkadaşımızın yaptığı gibi iki eleştiri yazdım diye gurubumu değiştirmeklede bu iş olmaz. Ben eleştirilerimi yaptım. Bana bir kişide bak burada test edilmiş böyle şeyler yok diyemedi. Çünki hepsi sağlam kaynaklardandı. Bazı kişiler ben inanmıyorum gibi basit bir şekilde eleştirdi.Dediğim gibi burası anladığım kadarıyla eleştiri kaldırmayan bir forum sitesi. Bende sonlara doğru amacıma ulaşmış bulunmaktayım. Yanlış bile olsa Hakan Öztürk bile artık teknik verilerle konuşmaya başladı. Umarım artık boş laf salatası yerine böyle teknik verilerle devam edilir. artık bilinçli toplum olalım. temennim budur.Alper Bey bu yazıdanda rahatsız olduysanız hemen gurubumu değiştirin ki. Bir daha bu sitede eleştiri olmasın. Herkes hep iyidir. iyidir. diyen kendini avutup dursun.Sonlara doğru teknik verilerle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. (Yanlış teknik veri yazanlar hariç)Kırılan darılan olduysa özür diliyorum.Ben açık konuşurum, doğruları söylerim bu yüzden bana kızanlar olur. ancak ben her zaman doğruları söylemeye devam edeceğim.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bir daha yazamam herhalde Alper bey hemen şimdi gurubumu değiştirir nasıl olsa.
FIAT:Failure in Italian Automotive Technology
BEYLER BILIYOR MUSUNUZ BILMIYORUM AMA FERRARI , ALFA ROMEO, BUGATTI, VB. ARABA FIRMALARI FIAT YAPIMIDIR YANI YAPILAN BU ARACLARIN DONANIMLARI HEP AYNIDIR.BUNA LINEA DA DAHIL.LUTFEN FIAT LA TOFASI KARISTIRMAYALIM FIAT:Failure in Italian Automotive Technology TOFAS:TURKIYE OTO. FEDERASYONU ANONIM SIRKETI GIBI BISEY LINEA DA BIR FIAT ARACIDIR KALITESINDEN ODÜN VERMEZ LÜTFEN BILGILI OLANLAR YAZSINLAR.BIDE GRUR DUYMANIZ LAZIM BU ARAC TURKIYEDE URETILIYO VE PARALAR TURKIYEYE KAZANDIRILIYO BU PARALARIN %37 SI FIAT A %37 SI FIAT AUTO YA GIDIYO BILGILERINIZE...
alkışı hak ettiniz
hımm şahinlerin çamurluğundaki licancad by fiat yazısı sonradan yapıştırma heralde