0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uygulamadan vazgeçilmiş Ulan bi işiniz de planlı programlı olsun be.
evet şimdi öğrendim şimdilik vazgeçilmiş.....şimdi ki soru: sizce ne yapayım? (klasik ne yapacağına karar veremeyen bayan kişisi)plakayı 06 yaptığımda sigorta ve kaskoda artış oluyormuş... 78 plaka kalsın mı? yoksa satarken problem olur mu? ankara plaka daha mı iyi olur? bana akıl verir misiniz? arabayı yakın zamanda satmayı düşünsem değiştirmeyeceğim ama bir süre daha kullanmayı düşünüyorum....(acil yardım nöbetçi trafik takipçisi var mı? )
Plakayı 06 yaptırın, kasko ve sigorta ücretlerini başka şehirde yatırırsanız gene aynı hesaba gelecektirAracın kayıtlı olduğu şehir dışında bir yerde sigorta ve kasko yaptırırsanız, bir miktar indirim alırsınız, bu Ankaraya özel birşey değil Şimdi ben sorumu yineliyorum Türkiye'de üzerime kayıtlı bir araç var, eğer bu araca ceza yazılırsa makbuzunu Tayvan'a mı gönderecekler?
Hayır aracın ruhsatında kayıtlı olan ve plakanızın kayıtlı olduğu vergi dairesi yetki alanında olan adrese gönderecekler Mehmet bey.
evet şimdi öğrendim şimdilik vazgeçilmiş.....şimdi ki soru: sizce ne yapayım? (klasik ne yapacağına karar veremeyen bayan kişisi)plakayı 06 yaptığımda sigorta ve kaskoda artış oluyormuş... 78 plaka kalsın mı? yoksa satarken problem olur mu? ankara plaka daha mı iyi olur? bana akıl verir misiniz? arabayı yakın zamanda satmayı düşünsem değiştirmeyeceğim ama bir süre daha kullanmayı düşünüyorum....(acil yardım nöbetçi trafik takipçisi var mı?)
Ne kadar doğru bilmiyorum ama yeni çıkacak olan(Haziranda hedayesi 20 Tl den dağıtılmaya başlanacak) chipli, elektronik, kredi kartı gibi olan yeni kimliklerimiz, klasik adıyla nüfus cüzdanlarımız, aynı zamanda ehliyet ve araç - plaka vs bilgilerimizide içerecek bir nane olacakmış... öyle diyorlaryani artık ayrıca ehliyet-ruhsat-tescil vs vs taşımayacağız, kasko bilgilerimizde kimliklerimize yüklenecek,,diyorlar
kemal abi kaybettik mi yandık desene. kimliksiz kalırız bir anda.