0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün babamdan bana aracı devir yapamadık
arkadaşlar pazzartesiyi bekleyin bi değişiklik olma ihtimali var eğer değişiklik olursa bilgi vericem size
Ayrıca arkadaşlar plaka araçta sabit kalıyor şahısta değil. yani artık anadolunun bir çok ilinde galericelerin çıkma plaka alıp '' abi valla bu şehrin arabası'' yalanı ortadan kalkıyor.şimdide abi plaka istanbul ama araba 10 yıldır burda dderler galiba.
kasko zamanım geldi bugün sigortacımla konuştum onun bana söylediği ikamet adresine göre değil plakaya göre kasko yapılacağı yönündeydi.. yani "böyle kalması iyi oldu ankara plaka olsa daha pahalıya kasko yapılırdı" dedi... o zaman ben yarın kaskoyu yaptırayım sonra safranboluya gideyim....
olayın iki yönü var bi bu değişimden ekmek yiyen kesim bide belli sandarta bağlamaya ve olaya standart getirip avrıpa modelini belirleyen kesim standarta getirmye çelışanlar bastırıken diğer kesimde ekmeğinden olmama derdinde şöförler odası sigortacılar iş takipçileri hep dertli öteyandan avrupanın birçok ülkesinde olduğu gibi vatanda satışı 5 dkda yapsın sona keyfine baksını geetirmye çalışıyorlar
plaka araçta kalacak olsa karman çorman olur, ıstanbulda ıstanbul plakalı araç göremez oluruz,mesela diyelim hande hanımın yine tayini çıktı örneğin kars a gitti, oradada 78 plakaylamı dolaşacak
Abicim tabii ki herkesin ekmeğine saygı duyuyoruz ama herkesi düşüne düşüne olan vatandaşa oluyo. İş takipçiliği sonuçta yasal bir iş değil yani. Ne biliyim abuk bi Ek-I diye bi form var. Formun kendisi 50 kuruş, doldurtması 10 TL. Yazmışlar bi de. Ya daktilo ya da bilgisayar ile doldurulacak diye. İyi oldu valla. Sonra neyse evrakları emniyete teslim ediyodun. O da anca ertesi gün çıkıyodu. En erken o da. İşin varsa bi 20 TL daha bayıl iş takipçilerine. Bunların hepsi geride kaldı artık. Bu yönüyle çok güzel bir sistem.
Bütün bunlarla uğraşılırmı ya; kısa yoldan arabayı sat, yenisini al, plakanda değişmiş olur adresinde
osman bey ne yaptınız safranboluya gitmem lazım şimdi....