0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşım çok geçmiş olsun.Güvenlikte dahil bir çok konuda beklentilerini karşılayacak bir araçtır bence verso.Çok zevkli bir araç hem kullanmak hem içinde bulunmak için.Sanırım elden çıkarma ile ilgili problemler yaşanıyor ya da değer kaybetmesi ile ilgili.Kolay gelsin seçiminizde[/quote] Pek sanmıyorum corolla versonun değer kaybı her otomobil gibi, 1-2 haftadır 2. el Corolla Versolara bakıyorum'da 31 bin YTL'den aşağı yok keşke biraz daha ucuzunu bulsamda kendime alsam
Selam Arkadaşlar, 21 Nisan günü 23:50 civarında Gemlik taraflarında BAbama ait Ford Mondeo marka otomobil ile bir kaza yaptık, araç takla attı ve pert oldu, Allah'a çok şükür bizlere bir şey olmadı. Otomobilimiz kaskoluydu. GÜVEN sigortaya'da burdan teşekkür etmek isterim 45 dk içinde çekiciyi, 1,5 saat içinde kiralık aracı temin ettiler ve yolumuza devam ettik.... Babam yeni bir araç almayı düşünüyor: Volvo S 40 (2006 model temiz 2. el), avensis 1600 cc veya corolla verso 1600 cc (duruma göre 0 veya temiz 2006 model 2. el de olabilir) Sizlere sormak istediğim şey şu avensis ve corolla verso ne zaman kasa değiştirecek ikincisi ise bu otomobiller hakkındaki düşünceleriniz nelerdir. Ben 2005 model Corolla Hb kullanıcısıyım ve aracımdan çok memnunum Babamada bu nedenle Toyota öneriyorum sizlerde düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.[/quote]Oncelıkle gecmıs olsun Allah korumus sızı. Volvo s 40 guzel bır arac ama ıkıncı el pıyasasına baktıgınız zaman bu markanın degerı cok dusuyor. Avensıs 2008 yılında versoda 2009 yılında yenılenecek dıye toyota turkıye yonetıcılerı bunun haberını yapmıslardı. Japonyaya versoyu gormek ıcın gıtmısler aracın harıka bır tıpı oldugunu hatta tasarımı yapanın alnından optuklerınıde soyledıler. Benım sahsı dusuncem verso olur cunku avensıse gore daha kullanılıslı, buyuk , daha guzel ve agır duruyo. Ben verso derım.....
Ben Aurisin tipine uyuz olmaya başladım. Trafikte de gördüm bir iki tane kesinlikle eski HB corolla ile kıyaslanamaz bile.. Yarisin çizgilerini anımsatıyor ama Yaris kesinlikle çok daha şık.[/quote]+1...Kesinlikle Mertol beye katılıyorum Corolla HB Aurıs ten çok daha güzel bir araba Aurısin iç dizaynı daha güzel ama buda normal daha yeni .Dışı Corolla HB kıyaslanamaz Bu benim görüşüm Arabamı değiştirsem 2007 Aurıs yerine 2007 Corolla HB almayı tercih ederim diye düşünüyorum.