Gönderen Konu: Avensis- Corolla Verso  (Okunma sayısı 9952 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Avensis- Corolla Verso
« Yanıtla #20 : Mayıs 09, 2007, 10:49:27 »
ALINTI
Hadi Lütfen söyleyin bakalım Corolla Hb kullanıcıları; Auris çıktığında keşke dediğiniz oldu mu?[/quote]

Kesinlikle arabamı seviyorum. Keşke demedim.  Ama Auris'in iç dizaynı (kadran hariç) hoşuma gidiyor. "Keşke o konsol bizim arabalarda olsaydı"

Toyota Club Türkiye

Avensis- Corolla Verso
« Yanıtla #20 : Mayıs 09, 2007, 10:49:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Avensis- Corolla Verso
« Yanıtla #21 : Mayıs 10, 2007, 09:53:38 »
Corolla HB'lerin bana göre kendine özgün bir tasarımı var.  Bazı otomobiller var ki ilk çıktığında dizayn olarak yeni olduğundan göze hoş gözüküyor ama tasarıma gözünüz alıştığında otomobil ilk gördüğünüz zamanki kadar hoş gelmiyor...en çok, eh fena değilmiş diyorsunuz. Corolla HB'lerde durum farklı sanırım zaman geçtikçe sanırım piyasada da çok olmamasından kaynaklanıyor tasarımı eskimedi aksine oturdu....Bilmem yanılıyor muyum?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Avensis- Corolla Verso
« Yanıtla #22 : Mayıs 10, 2007, 10:10:08 »
1. Corolla HB Sol 'den çok memnunum arabamı çok seviyorum.. Auris'in kıskanacağım çok az yönü var Tipini bende beğenmedim. Ama teknik bir kaç özelliğini kıskanmadım değil

2.Babanıza Avensis aldırmanızda fayda var. S40 a muadil toyotada Avensis 'tir. Hemde konforlu ve güvenli sessiz bir araba ayrıca tabiki toyota kalitesi.. kesinlikle Avensis derim ben Verso biraz farklı bir segment onu babanıza kabul ettirmeniz daha zor olacaktır..
Always TOYOTA