0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyüp aylardır motorla ilgili bilgilere ulaşmak için yabancı forumları inceliyorum, çıldırmak üzereyim desem yeridir az öncede H&R marka 4.5cm lik yay aldım 3,5cm lik Eibach marka yaylarımı çıkartıyorum
allah allah
gözümde canlandırdığımda çok güzel olacağı kesin... mesut bu yay konusunda çok düşürmüyormusunuz, arkaya 3 kişi bindiğinde kasislere değecek diye içim gidiyor ve arada bir kasise imzamı atıp gidiyorum... oktay da istiyor
Abi 3,5'luk yayların bana olurmu? Olur dimi olur olur olurmu olur dimi olur olur. Uydururz bir şekilde keseriz biçeriz yaparız dimi abi olur dimi olur olur dimi abi uygururuz dimi abi keser yaparız dimi Olur dimi olur olur olurmu olur dimi olur olur. Uygururuz dimi olur dimi abi uyudururuz dimi dimi Olur dimi olur olur olurmu olur dimi olur olur. Ne kadar çok istiyorum bak yay krizim geldi birden
bende geçen hafta 5 lik leri taktım ama 4 kadar düştü allahtan arabaları göstermeye gidiyoruz desenize
başka arabadan söktük öyle aldık abi tte aldım ve üzerinden söktüğümüz araba osmaniye toyota müdürünün arabasıydı bi sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü 5 lik tte ler zaten tam bizim arabalar için
iyi peki bakalıminşallah başına iş açmazlar, ben 4,5 luk için bile acaba iyimi kötümü ettim diye düşünüyorum