0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bolu TEM de bir mercedes in TIR a arkadan çarpması sonucunda 3 kişi feci şekilde hayatını kaybetmiş. işte olaydan sonra çekilen fotoğraf kareleri. http://aktuel.mynet.com/galeri/haber/katliam-gibi-kaza-bolu-da-korkunc-kaza-3-olu/5818/149263/sayfa/1/bu da demek oluyor ki altındaki araba mercedes de olsa yüz tane de hava yastığın olsa hız mutlak bir felakettir.
Cam filmine, egzoza ceza yazıp da bu tırın dorsesini görmeyen zihniyettir bu kazanın sorumlusu. Devlet katil olabilir mi, basbayağı olur işte böyle...
Altındaki yer uçağıda olsa 4 adet lastik üzerinde giidiyor
+999999+888888Şu bursa dönüşü yolculuğu yüksek süratte benim için gerçekten bir felaket... Öyle bir zaman oluyorki, mecburen uzunları yakıp sol şeridi kapatıyorum. Kamyon ve tırlar inadına sinyalsiz bir şekilde sol şeride zıplıyor... Kaç kez ölümden döndüğümü ben bilmiyorum.. Hatta bir keresinde duramayacağımı anlamıştım ve hiç aynaya sağıma soluma bakmadan attım kendimi sağ şeride. Benki orası boş olurda kurtarırım diye... Sağ şeritte dolu olunca emniyet şeridi gibi olan daracık bir yere atmıştım kendimi... Bu tır ve kamyonlar gerçekten bazen inadına yapıyor. Dediğim gibi, kötü örnek olmak istemem ama icap ettiği zamanlarda yasa masa dinlemeden gidiyorsun ve aslında yasal hız sınırının da ne kadar gerekli birşey olduğunu anlıyorsun..Tahminimce tır ve kamyon şoförleri şöyle düşünüyorlardır,"altıma girerse girsin napayım yani, benmi dedim gel gir altıma diye..." bu mantıkla sinyal minyal dinlemeden o gebze-izmit-körfez-derince yollarında adeta ÖLÜM SAÇIYOR...