0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut abi, eline emeğine sağlık ama...Ama:işlemlerin detaylı fotoğrafını çekseydin iyi olurdu gibime geliyor. Yani en azından bizlerde faydalanabilirdik. Ha forumda tek olmak istiyorsan o ayrı tabi, kimse birşey diyemez...
Bu nasıl bir mesaj Ümit, konuyu bi oku bakalım isteyen herkese malzemeyi aldığım linki verdim , ayrıca düşünen herkese malzemeyi al kaplamada yardımcı olurum dedim işlemleri yaparken gerdirme işlemi yaparken nasıl fotoğraf çekebilirim acaba her iki elimde malzemeyi gerdirmek için uğraşırken ? bu sorumu cevapla bende resim çeker eklerim kardeşim olurmu
Güzel işçilik Sonradan çıkarmak istediğimizde bir sorun çıkartırmı acaba ? İz fln ?
Bu nasıl bir mesaj Ümit, işlemleri yaparken gerdirme işlemi yaparken nasıl fotoğraf çekebilirim acaba her iki elimde malzemeyi gerdirmek için uğraşırken ?
Şeyy ben ımmm kem kümmm.. Ya galiba bilinç altım seni biraz kıskanmama itti beni. Evet evet, tahminimce kıskandım ve onun için böyle bir mesaj yazdım... Abi yapma şöyle şeyler gözünü seveyim yaa bi stoplara led, bi vites kaplama, bi yay, bi jant, bi kule gergisi, bi 3. stop, bi bilmemne,i o, şu, bu, bunlar, kapmlamalar, boya korumalar Abi yapma artık bi rahat dur bak hem başım dönüyor hemde kıskanıyorum ama yaaaaa
çok güzel olmuş ellerine sağlık mesut abi..
İtinayla carbon kaplama yapılır.Müracaat:Mesut Akın Mesut abi benim döşemelere uyum sağlarsa bende beraber yaparız diorm kaplamayı sen müsaitsen ama randevu defterin yoğun gözüküo buraya bakılırsa:D allah müşterilerini artırsın.
Msut abim bu işin ticaretini yapmıyor. Sevdiği arkadaşlarına yardımcı olmak için burada...