0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emre sağolasın eklediğin ürün sadece amerikaya kargo gözüküyor, tüm dünyaya gönderim için satıcıdan kargo bilgisi alın diyor, bi sor bakalım kaç paraya TR ye yollıycak, sonra kalan işlemlerle ben ilgilenirim satıcıyla konuşurum gümrükten rahat geçer
yok ya senin arabanın aynısı olmaz o özel
Dur bakalım bir mail atıyorum hemen, cevaba göre tekrar görüşürüz özelden. Aslında bir tane daha var, onu daha çok beğendim ama fiyatı $500 Bunun da kargoyla beraber aynı fiyata yaklaşırsa doğrudan diğerini alırım zaten. Onda da "ships to worldwide" diyordu
Kendine müslümansın sen arkadaşım.İllada benim hb diyorsun.Mesut eline sağlık çok güzel olmuş.Muhammet abinin dediği gibi o göstergeye bir çözüm bulman gerek.Ayrıca Klima dügmelerini oldugu yeride kaplasaymısın dha güzel olurmuş ancak yazılar da kapanırdı..Neyse böyle güzel.Gögüsü sökmesi kolayda kapı larını nasıl söktün.
eline sağlık mesut abim hakkaten de çok güzel olmuş
Ellerine sağlık. maşallah her iş gelior elinden tu tu tu tu.
eline sağlık abi çok güzel olmuş
gercekten güzel olmuş eline sağlık.acaba benim r34 e yapsam nası olur?
Maşallah 87 olmuşsun Mesut
yeni yapılack işlerle 100 ler grubuna girer gibime geliyor
Çok güzel olmuş gerçekten.. Aynalara da yapmak lazım gibi bence
ozaman 88 yapalım hakkı abi.Mesut kardeş klima yön ve sıcaklık ayuarlarının yapıldıgı yer siyah olunca biraz boş gözüküyor ama bu haliylede eskisinden çok da iyi.Orayada bir işler yapsan süper olur.Ayrıca benim ekranıda mavi yapma işini unutmuyoruz demi..88 iken birden düşüşe gecme bak
oldum Hakkı abi bi alkış daha alayım senden ...
Yap tabi Tuncay hocam, elini korkak alıştırma Arkadaşı boşuna Model Toyotacı yapmadık Senden bir alkışı mı esirgeyeceğim ciğerim, canın sağolsun
Mesut 89 olmuş yokmu artıran Bak abim beni gaza getirme