0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut bey elinize sağlık çok güzel olmuş, fena kıskandım Bende yapmayı düşünüyorum ama pek bilgim yok. Bu carbon kaplama yapışkanlı bir şey galiba, uygulama sırasında dikkat etmem gereken veya zorlanacağım bir nokta var mıdır? Bir kaç ip ucu verebilirseniz sevinirim.(Bu arada uzun süredir forumu takip ediyorum fakat tanışma mesajını saymazsak bu ilk mesajım... Haydi hayırlısı )
Mesut sen bu yaptıkların için bir kurban kes bence çünkü ağzımızın suyu akarak takib ediyoruz bunları o değil klavye mahvoldu
abi benim konsol tırtıklu.. yani düz değil de desen vermeye çalışmışlar..deri deseni giibi, fakat sert ve kalitesiz plastik...tam anlatamadım, anlamışsındır umarım.. yapışmada sorun olur mu, görüntüyü etkiler mi acana bi fikrin var mı?
mesut bşy sorucam bunu sen ısıtarak flnmı gerdiriyorsun yoksa elastik bir folyomu bu yani sadece elinle yapıstırarak mı yapıosun ? heralde bu cam dugmelerının oraları fln tornavıdanın ucuyla cıkarttın ? işçilik 10 ama
Maşallah E12 ye
Mesut abi, eline sağlık çok güzel olmuş gerçekten...
Mesut benim başım kel mi? Bende ahşap kaplamaların üzerine yaparız diyorum müsait vaktin olduğunda. Malzemeleri alıp gelirim Bu arada bende gerçek carbon kaplama üzerine çalışıyorum ama her seferinde içinde hava kalıyor , becerebilirsem nasıl olduğunu ayrıntılarıyla paylaşırımMesutun yardımcı olacağı arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen, ben Mesutla kafa buluyorum
bi tükan aç sen mesut'um, kapıda kuyruk olur...
Mesut abi bizim direksiyonu yıpranmış corollanın direksiyonuna yapabilirmiyiz bu kaplamaları?
Mesut Bey bu Carbon kaplama malzemesini Türkiye'de satan bir site yokmudur acaba . bende almak istiyorum aklımda bir kaç yer var ve bilgisayarıda yapacam
ne denebilirki mesut abi
bende evin duvarlarını kaplıyayım diyorum dalga geçmiyorum deli olur
10 numara olmus mesut abi güle güle kullan, bende yapmayı dusunuyordum bizimki full oldugu halde kaplatacaktım cizilmis solmustu gri konsol vazgectim simdi gorunce sevklendim:)
harika oluş vallahi süperrr..
Karbon kaplama duvarlar evi hapishaneye çevirir ya
mesut abi bu ürün 3m di-noc ile aynı gibi gözüküyo..fiyatta da bayağı fark var..3m ebayda da m2si yaklaşık 100liradan satılıyo..ne yapalım aynı kalitedeyse sipariş vermeyi düşünüyorum şu askeriyeden çıkmadan
Sipariş edecek biri olursa bana da haber verebilir mi? Ben de nişantaşı çocuğuyum bende istiyorum
Az daha beklersen ben gerçek karbon fiber işini çözüyorum
Ne gibi? Türkiye'de ticaretine mi başlayacaksın Mehmet abi