0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler. Onu havayı ön cama verdiğimde çıkardığı robotik sesten ve paneldeki ışığın sönmesinden anlamıştım ama yine de teşekkürler .
yahu bende düşünüyorum "bişey daha vardı bu arabada çok beğendiğim onu söylim" ama gelmedi aklıma . Ha birde eğer yolcu koltuğunda biri varsa ve eğer kemer bağlamak istemiyorsa ve sizde arkadan dolaştırmak istemiyorsanız, yolcunuza koltuğun ucuna oturmasını veya oturmadan seyahat etmesini öneriniz zira koltuğun oturma kısmındaki sensör yolcu olmadığını düşünerek ikaz sesini kesecektir
bunun yerine arabada kemer tokası taşıyorum. yolcuyada yazık değil mi?
oktay yapma be abicim ne tokası... benim araçda tek taşıdığım toka kızımın aslanlı tokası vedat bey sanırım direksiyonda ki "mode" tuşuyla radyoyu aç-p kapayabiliyorsunuz...
Merhabalar,Dün farkettiğim bir özelliği paylaşmak istedim. Direksiyondan ses sistemini açıp kapatmayı buradan öğrenmiştim . 05 Corolla sol kullanıcısıyım. Göstege panelindeki kilometre sayacında bildiğiniz üzere 3 adet ölçüm sayacı bulunuyor. Birine müdahaleniz mümkün değil. Diğer ikisi kullanıcı ihtiyaçları için sunulmuş.Birde bunlardan sonra "--" (veya daha farklı bir şekil olabilir) işareti var. Ne olduğunu öğrenmek için klavuzu okumak yerine, kurcalamayı tercih ettim . Basılı tutuldukça, kademeli olarak gösterge ışık şiddetini ayarladığını anladım. Biniyorum ama neye biner gibi
Merhabalar bende 05 corolla kullanıcısıyım . farkettiğim özelliklerden bazıları-Camları 2inci tıkla otomatik kapatmaya aldığınızda kontağı çekseniz bile camlar kapanana kadar devam ediyor ; )-Cam Kilit Düğmesine Bastığınızda Şöför hariç 3 Cam Kilitleniyor.-Sadece Benim Aracımdamı Böyle Bilmiyorum ama arka camlar . Ya tam açılıyor , yada tam kapanıyor..
Ozaman bişey daha aracınız kilitli iken uzaktan kumandadan aracı açın, ancak kapılarını açmayın bekleyin, 30sn kadar sonra araç kendi kendini kilitler
bugün denedim, toplam km gösterirken basılı tutarsan 6 kademeli olarak kısıp açıyor. benim niye kullanma kitapçığım yok yaaa herşeyi deneme yanılma yöntemiyle buluyorum. ama iyiki sizler varsınız. katkısı olan herkese bir kez daha teşekkürler.
vedat bey demek istediğinizi yanlış anlamadıysam eğer zaten yukarı aşağı tuşuna basılı tutarsanız bir sonraki hafızada olan kanala değil de istasyon frekansına göre bir sonrasına geçiyor
-Camları 2inci tıkla otomatik kapatmaya aldığınızda kontağı çekseniz bile camlar kapanana kadar devam ediyor ; )