0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bi soru da bn sorayım ... bnde 2006 hb terra var...ön konsolda kalorifer düğmelerinin izerine syah bi cam var ...o nedir? bilen var mı?
Muhammed Bey doğrudur. Bunu forumda okuduğumda ilaç gibi gelmişti . Birde hazır konusu açılmışken, radyo dinlerken direksiyondan kumandada yukarı aşağı tuşuna bir kere basınca hafızadaki bir sonraki kanala değilde, otomatik aramayla sıralamadaki bir zonraki istasyona geçiş yapsa tam süper olacak ya benim klavyede veya parmaklarda bi sorun var sanırım. "s" yerine "z" ye basıorum bazen kusurumuza bakmayın.
Vedat bu dediğinide yapıyor uzun süre yukarı yada aşağı butonuna basarsan direksiyondan otomatik kanal armaya geçer
Merhabalar,. 05 Corolla sol kullanıcısıyım. Göstege panelindeki kilometre sayacında bildiğiniz üzere 3 adet ölçüm sayacı bulunuyor. Birine müdahaleniz mümkün değil. Diğer ikisi kullanıcı ihtiyaçları için sunulmuş.Birde bunlardan sonra "--" (veya daha farklı bir şekil olabilir) işareti var. Ne olduğunu öğrenmek için klavuzu okumak yerine, kurcalamayı tercih ettim . Basılı tutuldukça, kademeli olarak gösterge ışık şiddetini ayarladığını anladım. Biniyorum ama neye biner gibi
Ozaman bişey daha aracınız kilitli iken uzaktan kumandadan aracı açın, ancak kapılarını açmayın bekleyin, 30sn kadar sonra araç kendi kendini kilitler
Ya ben denedim olmuyor
vedat bey dıreksıyondan radyo kanallarını sırasıyla hafızadakı kanalları dınlemek ıcın kanal arama tusuna elınızı basılı tutun o zaman kanallar sırasıyla degısır..1. kanal 2.kanal gıbı-----elınızı basıp cekersenızde radyo ıstasyonu arama yapar
herhalde avensıslerle farklı sızınkı benım aracta dedıgım gıbı oluyor..ama bır ayarı vardır bence