0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazasız belasız mesut abı maasallahı var. [/quote]saolasın kardeşim gene sen yaptın ilk yorumunu ya bi toplantı falan yapsak ben RC'mide getirim kalkış yapalım :D tozunu attırır ortalığın[quote=Erdem Sarac]Kardeş bunun son hızı kaç km iyi gider gibi gorunuyo motor ama.[/quote]130 KM/H ayrıca 0'dan yüze 2.6 saniyede çıkıyo toplantıda kaldırıcam zaten denemek isteyen olursa diye bi drag yaparız
ben öbür forumdan supraa ordan da konuştuk araban güzel güncel bir model deee kutunun üstünde bile yazıyor 70 diye zaten altta da mil olark yazıo 45 diye şu anki stock motorla 130 fln hayal kırıklığı olur gerçek hayatta gözüne serpentler mugenler anca o kadar görüyor bayaa bi modlayınca[/quote]Doğan ben senin kadar bilmiyorum bu olayı daha yeni başladım ama kutunun üzerinde ki yazıda dikkatimi çeken 70 + 70km üzeri anlamında değilmi o ya herneyse işte nekadar yapıyosa ben zaten sürat için almadım zevk için aldım ve drift yapmak için aldım....buarada bi drift kiti ne almalıyım bu araca
hım o 70 artı 70 ve üzeri ortama çevre şartlarına aracın ayarlarına göre biraz artabileceğinin işareti yani motorun sağlıklı tam olarak olması gereken ayarlarda ( high ve low speed vidaları) olduğunda artabilir neyse , drift olayına gelirsek rs 4 3 evo için tower'da drift kiti olabilir bir bak derim türkiye distribütörü var aslında hpi'ın fakat inanılmaz andavallar modelcilikle uzaktan yakından alakaları yok dediğim gibi tower'da rc mart'ta yada rc mushroom'da olabilir direk link veremiorum öbür taraftaki gibi link verme yasağı var mıydı bu forumda da hatılramıyorum o forumda biraz araştırırsan bir de dediğim adreslere bakarsan olabilir çünkü araban bayağı güncel bir model ve en soon çözüm lastiklere direk pvc kaplayıp en ucuz yollu drifte geçebilirsin ama yaparsan dikkat et drift nitro motorları çok yorar elinde kalabilir motor çok zorlarsan ben söliyim[/quote]pvc leri bende okudum dün ahtta akşam bi deneme yaptım fena değil..ama ağırlığı merkeze toplamak lazım bildiğim kadarıyla..ayrıca drift için arka çeker olması gerekmiyomu...bu arada motorumun rodajı yeni bitti...şuanlık gayet iyi...biraz zengin karışımda kullanıyorum rahatlasın diye...ama motoru elime almamak için %10 karışımlı yakıt kullanıyorum şuanda %16 yada %20 değil bence bu daha sağlıklı ve motoru yormuyo ne dersin[quote=Doğan Keleş][url]http://www.towerhobbies.com/[/url][url]http://www.rcmart.com/[/url][url]http://www.rc-mushroom.com/[/url]en bilindik siteler bunlar kurcalarsan biraz bişiler çıkabilirkesin drift diyorsan benim aklımda var 1 tane yokomo yada hpi stage D toplayacağım ae 86 kepli tabiki[/quote]ben mustenhobiden supra kebi verdim yeni parti mallar geliyomuş içinde olucak bikaçtane supra kep dediler ama bakalım cuma mallar gelicekmiş...inşalllah kep vardır içinde yoksa tower'dan sıpariş vericem orda çok şık var bitane du bi resmini ekliyim yaaa dibimiz düşsün :D ahandaaaa buda ae86 [quote=Dağhan Baştuğ]Bir ihtiyaç durumunda link tabiki de verebilirsiniz.Ama durup dururken, ortada fol( bu da ne demekse) yok yumurta yokken verirsenin yanlış anlaşılmalara neden olabilir.Kazasız belasız...[/quote]Dağhan sen benim hiçbi başlığıma yorum yapmadın hadi bakalım ya şöyle afilli bişeyler yaz eğer bu iki kebi bulamazsam türkiyede Nissan Silviyanın kebi var Tamiya TT-01 modeline göre 1/10 ölçekli sanırım bizim araçlara uyar
rclerde sırf arkadan itiş şase bayağı az 4 çekerlere göre bahsettiğim yokomo bu evet ama marttan bile toplasam 700 800 lirayı rahat görücek gibi o yüzden bir süre ertelemefakir olacağına zengin olması iyi ama onun da fazlası zarar ben onnroad araçta 16 taraftarıyım ama rodajı kaçla yaptıysa o oranda devam etmende yarar var senin araç için ölçek uyuyor ama onroad kepler 190 mm 200 mm die sınıflandırılıyor tam emin değilim ama aracın eni olması lazım bu mm lerkep için levent'te bir hobi shop var bayağı bol çeşitli olduğunu duymuştum[/quote]Doan 190 ve 200mm kepler konusunda haklısın benim kep boyutum 200 mm hatta dün yeni bi kep aldım boyadım bi deneme yaptım elim alışsın TOYOTA SUPRA Kepim gelince yanlış yapmiyim diye ama bu kepimde deli oldu yaaa bayıldım
Arkadaşlar bu konuyla bende ilgileniyorum. Özelliklede şu arazi araçları ile. 500-600 ytl ye alıyosun aracıda bunu toplamak mesele sanırım. Öyle her yiğidin harcı değil sanırım. Gerçi elektronik ve el becerisi var ama Riske girmek isitiyorum. Becerebilirmiyim diye. Araştırdım 2. el yada sıfır hazır toplanmışlarıda varmış. * Şimdi siz kullananlara bi kaç sorum olacak. Şöyle detaylı bilgi verebilecekler varsa memnun olurum. * Bunların yakıtlarını nerden alıyosunuz? Ne kadar fiyatları? Bi yakıt tüpü ne kadar gidiyor? Bilindik Türkiye içinde araçları ve yakıtları satan bi site yada siteler varmı? * Bizim buralarda bulmak mesele. Hiç toplanmamış alsak toplanmasını gösteren Tükçe bi kataloğu varmı? yani rahatça toplayabilirmiyiz? Bakımlarını nasıl yapıyosunuz? Bi yardımcı olursanız bi tane alıp oğlumla şöyle yaylara gidince beraber oynamak isitiyorum. Bi yerde bi tanesinin videosunu izlemiştim. Manyak bi şeydi. Çakıl yığınlarının üstünde nasıl gidiyor normal arazi aracı orda gezemez. Amortisörleri falan yaylanamsı süper aracın. Bayağı güçlü ve hızlı. Ama arkadaşım senin bu Viper da süpermiş. Kıskandım valla. Allah bizede nasip eder inşallah.[/quote]of-road ların fiyatları yaklaşık 1000 - 1500 YTL civarında ama ikinci el alırken bu işlerden anlayan biriyle almanı tavsiye ederim kırığını çıkıpğını kontrol etsin diye...ikinci soruna gelince..yakıtları hobby marketlerde mevcut hatta online olarak alabilirsin ve sana kargo yaparlar...bu arada yakıtla uğraşmam diyosan elektrikli modellerdie mevcut...1Litre yakıt 22,50 civarı bu nitro karışımını % lik oranına göre 1 - 2 YTL aşağı yukarı oynayabilir...ayrıca bir depoyla yaklaşık 10 dk kullanabilirsin..benim aracımın deposunun hacmi 75cc yani 75 gram 1 Litre yakıtla kabaca 1 litre = 1000 gram .. 1000 gram bölü 75 gram := 13 depo diyelim 13 depo çarpı 10 dakika oda = 130 dakika yani 2saat 10 dakika kabaca...20 YTL ye 2 saat karting aracı kullanabilirmisin bakım olayına gelince pek fazla zor değil temizliği önemli...toplanmış sıfırları mevcut bu arada ama toplanmamış alırsanda içinde ingilizcede olsa ayrıntılı bi katalog var... yeni başlıycağını göz önüne alırsak toplanmış Yani RTR (ready to ran)kullanımaya hazır bişey almanda fayda var...ilk dikkat etmen gereken şey aracın rodajını sabırlı olup düzgün yapman
Mesut Senin Araç Yoksa bu mu?İnternette gezerken rastladım da. 715 ytl amma para haa.[/quote]İsmail doğru benim aracın ta kendisi tanıştırayım [url]http://www.turbomodel.com/urun.php?id=267[/url]