Gönderen Konu: Rc Viper :) Nitro Rs4 Rtr3 Evo  (Okunma sayısı 4714 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Rc Viper :) Nitro Rs4 Rtr3 Evo
« Yanıtla #20 : Nisan 27, 2007, 20:13:16 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Nasıl geldi sana? Bu sitedenmi sipariş verdin? Nasıl geldi derken kullanıma hazır montajlı benzini pili kumandası her şeyi ile berabermi geldi? Yada nerden kaça aldın sen? Bilgi verirmisin? bana biraz.
 Nasıl gidiyo? keyiflimi oynamak?
[/quote]

[url]https://www.mustanghobi.com/rc/[/url] adresine gir bu firma bu markanın ithalatçısı ben parçalarımı falan ondan alıyorum hep...yada internet sayfalarında iletişim bölümüne tıkla orda anadolu yakası bayii ve avrupa yakası genel merkezlerinin telefon numaraları var ara sor ne istersen yardımcı oluyorlar...

bu model kullanıma hazır herşeyiyle beraber...kullanımı acayip zevkli bence maddi durumun varsa bu hobiye başla derim...zaten biton boş şeye para harcıyoruz en azından zevk aldığımız bişeye gitsin bu sefer....

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 27, 2007, 20:13:16 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Mayıs 02, 2007, 13:36:02 »
Valla öyle haklısın. Geçenlerde eşim tutturdu bi koşu bandı alalım diye. Sanki sahilde koşmaya yer yokmuş gibi. 820 ytl ye aldım bi tane hepsiburadadan. Kurana kadar 5 kilo verdim zaten.    Şimdi boş boş duruyo evin içinde. Bi iki kere çıktım üstüne koştum falan insanın aklı gidiyo inince, başı dönüyo. Alsaydım o parya senin arabadan bi tane hiç değil keyif yapardım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 02, 2007, 16:02:31 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Valla öyle haklısın. Geçenlerde eşim tutturdu bi koşu bandı alalım diye. Sanki sahilde koşmaya yer yokmuş gibi. 820 ytl ye aldım bi tane hepsiburadadan. Kurana kadar 5 kilo verdim zaten.    Şimdi boş boş duruyo evin içinde. Bi iki kere çıktım üstüne koştum falan insanın aklı gidiyo inince, başı dönüyo. Alsaydım o parya senin arabadan bi tane hiç değil keyif yapardım.
[/quote]

Alemsin abi valla ya çok güzel yapmışsın  hayırlı olsun bu arada