0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada bir de şu navigasyon özellikli cep telefonlarından birkaç marka verebilir misiniz?
Muhittin Ağabeyin fikri hiç de fena değil aslında.Mantıklı gerçekten. Bir cep telefonuyla bu işi halletmek hem fonksyonel hem de kullanışlı bir çözüm olabilir.Aynı zamanda bugün Toyota'yı aradım, bana şuanki Aurislerde entegre olandan daha iyi bir cihaz geliştirdiklerini söylediler.Bu yeni cihaz yine ses sisteminin yerine entegre ediliyor, tv,bluetooth,dvd,mp3,mp4,navigasyon(yani tüm sistemler içinde) sistemlerini içinde barındırıyor. Harita güncellemeleri tamamen uydudan ve otomatik olarak alıyor, herhangi bir sorun olmuyormuş. Tabi ki fiyatı da bunun paralelinde tuzlu, 2100tl... Tüm hayallerin yıklıdığı an açıkçası Bakalım araştırdıkça sordukça daha ne gibi şeyler öğreneceğiz.
Vallahi kafa allak bullak oldu. Evren kardeş şimdi senin yazını da okudum hepten kafam karıştı ama zaten o iş çok pahalı. Ama o kadar çok seçenek ve marka var ki, marka bulsan arbaya monte sorun, monte ols özellikler sorun, kısacası araştırdıkça işin içinde kayboluyorum. Peki sitede Auris sahibi olup da navigasyon cihazı kullanan arkadaşlar,ağabeyler yok mu? Özer Ağabeyin paylaşımı gibi resimlerle veya önerileriyle yorum yapsalar süper olur. Çünkü bir ciha almaya karar verdiğinde deneme şansı yok. Kutusunda alıyorsun ve arabay gidiyorsun. Olacak mı olmayacak mı, montesi nasıl olacak gibi denemeler yapamıyosun.Bunların hepsi ayrı bir muamma...Paylaşım ve tecrübelerinizi bekliyorum.Saygılar...