Gönderen Konu: Navigasyon Cihazı Yardım! Tecrübeler Konuşsun!  (Okunma sayısı 17065 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
Ynt: Navigasyon Cihazı Yardım! Tecrübeler Konuşsun!
« Yanıtla #40 : Mayıs 06, 2010, 15:28:58 »
Kod: [Seç]
Bende bugun NAVITECH NAV-PXB215F 500Mhz,4,3"LCD,2GB SD olan modelini sipariş verdim, bakalım inş. memnun kalırım.
Kesinlikle memnun kalırsın hiç korkma.Çok iyi karar vermişsin.Ben 3 aydır aynısından kullanıyorum.Özellikle 500 mhz oluşu çok iyi .Rota hesaplamalarındaki geçişler 400 mhz olanlara göre daha hızlı.Altyazılı videolarda altyazıyı okumuyor.Ama onunda bir çaresini buldum.Altyazıyı bir programla filmin içine ekliyorum.İş tamamdır.Bir de vidolar ekrana tam oturmuyor.(Genellikle bütün navigasyon cihazlarında böyledir) converter programıyla dönüştürme yapıyorum.İzleyeceğim video tam ekran oluyor.İstersen ben sana programın ismini yazarım.Şimdi işteyim.B.sayarıma bakmam gerek.Süper bir alet şimdiden hayırlı olsun.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 06, 2010, 15:28:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #41 : Mayıs 06, 2010, 22:37:54 »
Bu konuda söz edilen özelliklere sahip, 5" ekranı ve fiyatı ile bana bu iş için en uygun seçenek olduğu hissi uyandırdı.
Söz konusu cihazın fiyatına buradan;
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1156&uid=111134

Özelliklerine ise buradan bakarsanız daha iyi olur.
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=257643&productId=otpirgalileo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Mayıs 11, 2010, 13:28:32 »
niye 215f aldınız ki? 205f den farkını göremedim ben, görünümü dışında.
205f ile aynı fiyata geldiği için aldım:)
Geçen hafta küçük bir tatil yapma fırsatı buldum yaklaşık 2000km yol yaptım. Daha önce hiç navigasyon kullanmadım ama çok büyük bir rahatlıkmış:) Tatildeyken bi yere gitmek istediğimde kodladım rotayı hiç sorunsuz her istediğim yere götürdü navigasyon. Navitech cihaza gelince, dokunmatik ekranı çok iyi ekrandaki mat kaplama ise lekeleri neredeyse hiç göstermiyor. Navigasyon çok hızlı her tepkiye anında cevap veriyor, girdiğiniz rotayı en geç 5 saniye içinde hesaplıyor. Bluetooth özelliği de güzel cep telefonunuzdan rehneri 2-3 saniyede kendisine kopyalıyor ve arama cevaplama işleri cihazın üzerinden çok basit bi şekilde yapabiliyorsunuz, görüşmelerde ise karşı tarafın sesini çok net veriyor yanlız kendiniz biraz sesinizi yükseltmeniz gerekiyor:) medya özellikleride güzel müzik çaları kaliteli, video oynatıcısı çok iyi değil hızlı görüntülerde dağıtıyor. Son olarak cihazdan tahminimden fazla memnun kaldım:)