0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz geyik yapalım ilk kilitlediğim konu kendi konum olucak bu alanda da bir ilk olmak istiyorum
Hayırlısı olsun kardeşim allah yokluğunu göstermesin tekrar bizlere
Tebrikler sayın yöneticim... Görevinde başarılar dilerim..
Ahmet canım kardeşim hayırlı uğurlu olsun da diyerek ayırayım sakın imam cemaat işine dönmesin.Cemaat olarak seni hep destekleyeceğimizi bildirir arkandayız kardeş.. Yeni yöneticimiz için hayır duasına çıkalım
Hoşgeldin Ahmedim, hayırlı olsun yönetici olmak sorumluluk ister bak
ahmet artık forumda bölüm yöneticimiz sen olduguna göre senden değişik etkinlikler bekliyorus.Artık ne edersin ne yaparsın bilemiyorum.;Yazık oldu foruma Bir yönetici de olması gereken bütün özelliklere sahipsin,boy pos endam boğaz sorumluluk herşey işte geliyor ACD
Hayırlı olsun kardeşiiim Çevrimiçi olduğunda profil resminin üstündeki yeşil lambayı yak artık Ahmet. Gizlilerden olma. Artık sen bu forumda hizmet adamısın.
ahmet yorumlarımı silcek yaa, değiştircek düzenlemeler yapcak, böhüü (bunda da türkçe kullanımına laf etcek )
Ahmetim aramıza hoşgeldin beya kozmik odadan bahsetme burda tadını çıkartmadan yöneticilik alınmasın elinden
Hayırlı olsun Ahmet. ACD yönetimi ele geçirir ve forumu himayesi altına alma çalışmalarına devam eder
Ohooooo bu forumun çivisi çıktı artık Hayırlı olsun gardaşşş
hayırlı olsun
Gözlerim yaşarıyor ağlatacaksın beni ahmet.İlerde seni daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.Oylar ahmete..