0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bölümler arası köprü yaptıracağımmmm bravooooooooooo
Allahım bu adamı bu foruma hizmet etmesi için yaratmış.
Heyyt bea. Ahmetim büyümüşi de yönetici olmuş. Yakışır agaşim sana. Yöpyönetici, yösyönetici olursun artık kıdemlendikçe. Amil yau amir (mennan vardı ya hayat bilgisinde)
Ahmet abim hayırlı olsun...
Hosgeldin adas, demek ki forum ahalisinin teveccuhu nelere kadirmis 146 alkis belli ediyor kendini zaten
Ahmet bey hayırlı olsun yüneticiliğiniz.Yazılanlara bakılırsa eylenceli bi yöneticimiz oldu...
Başkan hayırlı olsun Başkan da diyemeyiz artık sana.
Hoşbulduk abicim Dilimizi tutamazsak (ki sanmıyorum tutabileceğimi ) görevi verenler elbet almasınıda bilirler abi
...Abimmm beim yöneticilik giderse seninkide gider çok fena şantaj yaparım ona göre ...
Ahmet, hayırlı olsun. En iyi şekilde bu işide yapacağını biliyorum.
Bi gecede darbe diye buna derim ben!...Hayırlı olsun Ahmedo
Bölüm Yöneticiliğine terfi etmişsin. Seni Can-ı gönülden tebrik ederim. Başarıların devamını temenni eder, ara sıra torpil geçmeni beklerim Saygılarımla... Bizden biri... İçimizden biri.... Demokrasinin Gücü.... Gölgelerin gücü adına.... Güüüççççççç Ahmetimde artıkkk Gidişin suskun oldu ama dönüşün muhteşem
Ahmet'im tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun Bu görevi başarı ile yapacağına yürekten inanıyorum. Artık geceleri daha rahat uyuyacağım, çünkü biliyorum ki, ben olmasan bile Ahmet'im orada olacak ve Sohbet bölümünde kuş uçurtmayacak Ahmet, sen bu "Geç buldum, çabuk kaybettim" türküsünü çok seviyorsun galiba Ahmet bildiğin bir şey varsa bizden saklama lütfen
Hayırlı olsun taze yönetici Anladın sen onu
hayırlı olsun ahmet abi Abi Sticker işini hallettinmi ?