0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tipo biraz daha ağır basıyor aslında ne yalan söyleyim
Toyota'nın bir Fiat ürünüyle mukayese edildiğini de gördüm ya bu dünyada, bundan sonra duyacağım hiç bir şeye şaşırmam artık.
Bide şöyle bir şey var ki ; ben o parayı bir fiata verecek olsam , gider Temiz bir marea alırdım , hb istersen bravada olabilirhttp://www.sahibinden.com/uygun_fiyata_konforlu_arac_arayanlara_-74WQQaXQQ10782179WQQpXQQdisplayitem
hmm.. sizin problem farklı sanırım , biz corollayı içinde gömüldüğümüz için beğeniyorduk , sizin ise hoşunuza gitmeyen bu olmuş. Tiponun tipi şahinden farklı değil benim gözümde.zevkler ve renkler tartışılmaz tabiiki , ama benim küçük kardeşimin defter arkasına yaptığı araç tasarımları dahi tiponun tasarımından daha profesyonel.
niye karşılaştırılmasın tipoda öyle toyotadan eksik bi araba değil tip olarak önde bile
toyotanın bi artısını göremedim ben tipodan ikiside kafa kafaya gider bi puanlama yapsam ama tiponun bir adım önde olmasının nedeni görünüşü
Bu iki aracı karşılaştırmak bence çok yanlış. Bir defa bu iki araç aynı kategorinin araçları değiller. Lütfen toyota'yı kıyaslayacağınız araç toyota'nın kategorisinde olsun.
Kardeş nasıl artısı yok ya Tipo daha yakışıklıdır o kadar.Onun dışındaki tüm kriterlerde Corolla ile Tipo kıyaslanmaz bile.