Gönderen Konu: corollamı tempramı  (Okunma sayısı 10113 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: corollamı tempramı
« Yanıtla #40 : Nisan 22, 2010, 15:17:42 »
oturup hala cevap yazmaya çalışan arkadaşları can-ı gönülden tebrik ediyorum.....

eleman başlığı açmış....

iki dakka sonra kararını bildirmiş....

konu kilitlensin demiş......

üstelik üslubunda da "eğlence olsun diye yazayım" havası bariz var....

hala daha emek harcıyorsunuz....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 22, 2010, 15:17:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 22, 2010, 15:22:20 »
  2. el, heleki bu yaşlarda araç alırken bence daha da dikkatli olmakta fayda var. Yani araçların önceki sahiplerinin onlara davranışıda önemli bence.
 2.0Lt. lik Tipolar da performans olarak iyidir. Ayrıca Tipo, adından da anlaşılacağı gibi tip olarak tutan bir araçtır, gerçekten kibar görünümlüdür bence ancak Corolla'nın gerek mekanik yürüyen aksam olarak, gerek motor olarak gerisindedir. Hem performans, hem tüketim, hem sorunsuzluk bağlamında.

Aynen katılıyorum Hande hanım, fakat konudan faydalanma ihtimali olan daha ciddi kişilerde olabilir bence, onlarıda düşünmek lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 22, 2010, 15:29:33 »
Tempra'da Tipo'da enfes araçlardır. Boşver Toyota'yı, Tempra ya da Tipo al... Sürüş keyfi olsun, parça kalitesi olsun tartışılmaz. Hem Toyota'nın gazı mazı takılır, soğursun buz gibi....
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 22, 2010, 15:39:28 »
http://www.euroncap.com/results/fiat/brava.aspx

abi ne marea'sı ne ne tiposu ne bravo'su yaahh

Dalga mı geçiyorsunuz? Tenekeleri piyasaya sürdüler insanların canıyla dalga geçiyorlar resmen.....

Bizde bunları hala araba zannedip biniyoruz, birde kıyaslama yapıyoruz. Bırakın ALLAH'ınızı seviyorsanız....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 22, 2010, 15:54:48 »
abi başlığı gördüm çok güldüm, şakadır be dedim :D oturup tamamını okudum helal olsun diyorum arkadaşa..bu konuyu fiat forumunda sorsana bi ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 22, 2010, 19:25:17 »

öyle öyle 2 sene galericide çalıştım neyin ne olduğunu biliyorum ama iş kendi arabanı almaya gelince değişiyor

Onca yoruma gerek yokmuş arkadaş açıklamış zaten :D

Galericide siz galeri mi satıyodunuz :D  İki galeride bana sarsana ben evde yiycuuuumm :D :D :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #46 : Nisan 22, 2010, 20:25:47 »
Gürkan tipoyu aldıktan en az 2 ay sonra görüşmek üzere:D ben daha yeni 92 tempra sxa sattım.sattığım 3. tempra tamam bugun bende olsam klimasız corolla yerine klimalı tipo alırdım.Amakı 2-3 ay en fazla bılemedım 6 ay ıcınde satmak için.Tabi tipoyuda kaça satarsın bellı olmaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Nisan 22, 2010, 20:50:14 »
Galericide siz galeri mi satıyodunuz :D  İki galeride bana sarsana ben evde yiycuuuumm :D :D :D 

Arkadaş ne munzur adamsın sen yahuu :) Olmadık şeyleri yakalıyorsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 22, 2010, 20:54:20 »
buraya yeni üye oldum corolla almayı düşünüyorum ama tipodada gözüm yok değil arabalar bunlar acaba hangisi
toyota bu
http://www.sahibinden.com/97_toyota_coralla_1_6xei_lpg_li-88WQQaXQQ23697890WQQpXQQdisplayitem

tipo bu
http://www.sahibinden.com/tiponun_en_dolu_modeli_abs_hava_yastigi_klima_-12WQQaXQQ23411832WQQpXQQdisplayitem

tipo biraz daha ağır basıyor aslında ne yalan söyleyim

:D Secimin kolay o zaman.Bakimli bir AE101 alacaksin. :)
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Nisan 22, 2010, 20:57:12 »
"You are what you drive" demişler  :) Türkiye şartlarında "maddi imkan nisbetinde" diye şerh koyalım  buna ama gerçek payı da yok değil. Herkes layık olduğu arabayı arar ve bulur.
Tartışmak gereksiz

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Nisan 22, 2010, 21:00:37 »
yo ben tamamen tarafsızım ama toyotadan vazgeçirdiniz haksızlık yapıyorsunuz toyotayı haddinden fazla abarttınız konserve kutulu kaportası var ne olacak yapmayın böyle nereye dokunsam boş teneke sesi geliyor arabadan tok bi ses yok ama burdakı ortam iyi olsaydı sırf onun için bile alırdım toyotayı soğuk bi ortam var burda herkese toyotasıyla iyi günler kazasız belasız cezasız binin inşallah
konu kilitlenebilir
beyfendi bahsettiiz o kaporta ne tipo gibi ne tempra gibi çürüyor.bahsettiğiniz o kaporta sizi ses olarak her ne kadar tatmin etmesede sağlamlıkda sizin kuşların kanadını kırıyor
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Nisan 22, 2010, 21:03:17 »
Arkadasin niyeti bilgi almak degilmis, anlayamadim ilk basta. O yuzden adasim Ahmet Bey'in dedigine katiliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #52 : Nisan 22, 2010, 21:06:51 »
Beyler eleman belli günümüzde apaçi diye tabir edilen elemanlardan.Beğendiremezsiniz ona corollayı :D ilk corolla sahipleri kuşkuyla corolla alırlar.Sonra başka bir araca binemezler.Bu bir hastalık.Bide ona hitap etmez.Şimdi o kabinli mabınle gömmmeli tesisat koyar, kapkara film çeker,Ön farlarıın park lambalırna mavi ampül takar.uyduruk 15 inc jant atar arkayada bi ----LiseliM---- yapışkanı tamam gel çık şimdi tipoyla her yola :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Nisan 22, 2010, 21:13:11 »
Beyler eleman belli günümüzde apaçi diye tabir edilen elemanlardan.Beğendiremezsiniz ona corollayı :D ilk corolla sahipleri kuşkuyla corolla alırlar.Sonra başka bir araca binemezler.Bu bir hastalık.Bide ona hitap etmez.Şimdi o kabinli mabınle gömmmeli tesisat koyar, kapkara film çeker,Ön farlarıın park lambalırna mavi ampül takar.uyduruk 15 inc jant atar arkayada bi ----LiseliM---- yapışkanı tamam gel çık şimdi tipoyla her yola :D
abi böyleleri buralarda çok hele birde seri halinde 2-3 tane var 81 plakalı şahinler  :blink:.görsen sanki altlarındaki jet. :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Nisan 22, 2010, 21:14:19 »
 :rofl:  Dogru teshisi koymussun, Taylan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Nisan 22, 2010, 21:17:27 »
Konu başlığı ve verilen karar ilginç :D Corolla mı Tempramı sonra aldım Tipoyu :D Enteresan yarın Logan aldım diye gelirse şaşmayın.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #56 : Nisan 22, 2010, 21:21:08 »
abi böyleleri buralarda çok hele birde seri halinde 2-3 tane var 81 plakalı şahinler  :blink:.görsen sanki altlarındaki jet. :D

Bilmezmiyim Atakanım hele gel sen çanakkalede'kileri gör.Allah razı olsun zamanındakarlık takıp,Film çekip cok ekmeklerını yedim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Nisan 22, 2010, 21:26:04 »
kargadan başka kuş tanımayana 12 bin lira verirsen, gider bi kafes alır, açar kapısını girip kendi oturur içine
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #58 : Nisan 22, 2010, 21:32:42 »
yaa aslında bende corolla almam corona apex falan varken varsın 3-5 kuruş fazla yaksın modeli duşük olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Nisan 22, 2010, 21:33:30 »
kargadan başka kuş tanımayana 12 bin lira verirsen, gider bi kafes alır, açar kapısını girip kendi oturur içine
+100000000000000000