0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar bacanagim kisa bir bulgaria turu yapip geldi bizde 2 defa gitmistik.simdi turkiye de olmaktan uzuntu duyacagimiz fiyati acikliyorum;2003 model bmw 3.20 d evet dizel.fiyat 15000 lira,1998 bmw 3.20 d 7700 lira...buarada benzin orada 2,10 lira,,dizelde 1,90 gibi...kirmizi pasaportu alinca Q7 almayi dusunuyorum 30000 civari imis..sadece 300 km otemizdeki fiyatlara bakin ya
çaremiz şu bacanağımda da crolla var o 33 e rahat saar bende yarisimi 29 a versem..o bi bmw ben bi bmw 6 ay sonra ordaki köyümüze ziyarete sonra da herhangi bi şehirde birbirimize araçları satmaya..plakada değişiyor o zaman....70 şer lirada ceza veririz türk ten çıkarken hatta bi 100 ük atar üstü kalsın bile derim :=))aynen dediğimiz gibi bu vergi adaletsizliği oldukça daha çok çareler üretmek zorundayız...bulgar da mafia çok etkin gerçekten.hatta kaçak işler çok fazla.ölmüş kişilerin kırmızı pasaportlarını sizin üstünüze geçirebiliyorlar.biz risk almamak için evlilik yolu ile normal bekleme süresini kullanıyoruz:=))AHH HHHaaAHHHH kim derdi ki bir osmanlı torunu TÜRK vatandaşı bulgar vatandaşı olmak isteyecek ve buna sevinecek hatta bundan burada yaşadığından daha büyük avantajlar elde edecek....daha yarisimin taksiti bitmedi BMW alacağımda yok aslında ama fiyat görmek isteyenler mobile.bg sitesine girip hayran kalabilirler..
Enver bey boş hayallere kapılmayın lütfen, ben bulgaristan doğumluyum ve kırmızı pasaportum var, hatta avrupa birliği vatandaşlığımda var ama ben getirtemiyorum varın gerisini siz düşünün, yok öyle bi olay devlet tamamen yasakladı bu durumu, eskiden çok getiren olduğu için TR deki satışları çok etkiledi ve devletimiz para kazanmak için yasakladı araç getirtmeyi, ha şöyle geliyor TR plaka gümrük vergisi trafiğe çıkış izni alırsanız nerdeyse getirdiğiniz araç parası kadar tutar ozaman getirtebilirsiniz işte