Bence gayet sade ve çok şık olmuş Taylan, güle güle kullan. Çekim yaptığın mekan da çok iyi gerçekten.
koyu arabalara krom şart ya

güle güle kullan kardeşim
Çok teşeşkür ederim hepinize.Kromları taktıktan sonra daha bi sevdim corollamı yaa

Taktırmadan önce baya bi tereddüt etmiştim ama şimdi daha önce taktırmadığıma pişmanım

Çektiğim mekan Yaşadığım ilçenin Marinası,Bi kaç fotoğraf daha ekliycem o zamandaha net belli olur fotoğraf çektiğim yerin güzelliği.Hem deniz,Hem doğa iç içe benim yaşadığım yerde
Vaay yakışır Taylan biladerim güzel günlede kullan çok tatlı olmuş

Mekan on numara havanın durumuna göre aracın üzerinde su damlacıkları olsa bir kaçda değişik açıyla harika fotolar olurmuş

Bu aarada Türkaya katılmadan edemeyeceğim koyu araçlara kesinlikle krom
Yaa şimdi bakıyorumda üst çıtalaradamı, krom kaplatsam

??
??
ona bir fiyat aldın mı? ankarada 300 dediler?
Taylan, üstlere hiç gerek yok, bence böyle de kalabilir. Az olsun ama öz olsun, kendini göstersin derim.
Taylan kromlardan çok sen ön plandasın resimlerde

Güzel olmuş yakışmış. Hakkı abinin dediği gibi fazla aşırısıda güzel olmaz bu kadar yeterli bence.
Güzel durmuşlar arabaya.

Yalnız krom aksesurların bakımını ihmal etme. Krom parlatıcı cila ile arada sırada elden geçir.
??
Koyu renkte krom gerçekten hoş duruyo... üst çıta konusuna katılıyorum çünkü bütünlük katar alttakilerle birlikte ince oldugu içinde kaba durmaz.. Allah kaza bela vermesin güzel olmus.
Yok düşünmediğimden fiyat sormamıştım.
bi sor bakalım ya ne fiyat vercekler?
Taylan sade ve şık olmuş güzel günlerde kullan
Çok yakışmışş..Acaba benim arabaya da yakışır mı?
kromlar "ben buradayım" diye bağırıyor resmen,cuk oturmuş corollaya
ama bi şeyi söylemeden geçemeyeceğim aracına kül kedisi demişsin iyi hoş güzelde delikanlıyı bozmasın bu tabir,sen bilirsin tabi kullanıcısıyla araç arasında duygusal bi bağ vardır
Yok yaa bizim delikanlılığımızı ne Kül kedisi bozar ne Pamuk prenses

Hani izlanda'da volkan patlayıp külleri buraya yağdı ya o küller geldi o gün daha yeni yıkattığım corollamın üstüne yağdı Bende hep önden kediye benzetmişimdir corollamı nedense ondan kül kedisi ismini koydum ona
Bu arada Yorum yapan Herkeze teşekkürü bir borç bilirim
Eline sağlık Taylan çok hoş olmuş. Ne kadara mal oldu? Malzemeleri servistenmi edindin?
Yok Anılım ne servisi yaa, 1500 tl çekti servis.onlara o parayı öleceğimi bilsem vermem

bizim burada modifiye parçaları satan bir yer var, onlar getirtiler parçları.300 tl dediler ilk ama tanıdığız,Hemşeriyiz ayağına komple 200 tl'e mal ettim