0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla taylanım arabaya gerekli yorumları zamanında yaptık tampona inceden değdirecem artık, ev harbi 10 numara bi gün geliyimde balkonda yatarım ya valla bak rakıyı falanda ben alırım, balıkları sen al davete gerek yok, zorla girerim
ayıp ediyorsun kardeşim ramazan bitiyor askere gitmeden gelde balkonda rakı balık yapalım hele güneş batarken bı manzara oluyor off diyorum Bu arada tamponuma dokunmayı dusunme bile
KROm
taylan biliyorsun Ankara-Çanakkale 650 km. 650 ile gelsem 1 saat, 325 ile gelsem 2 saat. En kötü 4 saate gelir alırım o arabayı yayınlama bunları Uykularım kaçıyor...
KROm Çok yaşayın siz.
Sen bide Reelde gör bizi Tabi kanku Nagy'siz olmaz Forumada etiketleme eklemeliyiz
Farkındaysan o konuya hiç girmedim panpa
mugen tarzı rüzgarlıklar ve krom egzoz ucu iyi gider.
Abartılmadan yapılan bu tür degişikliklere bayılıyorum on numara olmuş arkadaşım güle güle kullan
Her aklıma geldiginde kazasiz belasiz kullanır inşallah der dua ederim. Hiç korkma benden yana hem insan alacağı arabaya nazar değdirir mı?
Nedensizce biraz güncelleme yapayım dedım
Güzel resimler, deklanşörüne sağlık.
Taylan, üstlere hiç gerek yok, bence böyle de kalabilir. Az olsun ama öz olsun, kendini göstersin derim.
Teşekkürler Çetin abi