0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok geçmiş olsun caner, sana birşey olmaması yada başka birine 1 şey olmaması sevindirici... allah beterinden saklasın... peki ne yaptınız şuan tutanak-polis vs...
55-60 yoktur hızınız, darmadağan olurdu araba o hızlarda..çarpışma testleri 64 km ile yapılıyor, arabalar konsola kadar giriyor..
tutanak tutturduk 8de 6 adam suçlu 8de 2 de ben..adamda 274 promil alkol vardı bende hiç yoktu.tali yoldan ana yola durmadan çıkması vardı..başka kusurları nedir bilmiyorum neye göre değerlendirme yapıolar..araçta ilk etapta 28.750tl civarında hasar çıkardılar..pert e ayırmıyolar gibi..ekspertiz gelicek istanbul'dan sanırım son söz onun tabi..bekliyoruz bakalım ne olucak..
adamda alkol varsa direk o suçlu olması gerekmiyor mu ya bir de 28.750 ne demek yaa? o kadar hasar mı olur? motor kabininde bir şey yok gibi görünüyor, sadece kaporta hasarına o fiyatı yazmaları uçuk olmuş bence..perte ayrılır o rakam olursa..sen 80le bile geliyor olabilirsin de işte fren, ilk darbelerle yavaşlama falan derken hızın düşmüştür bayaa..ondan açılmamıştır.
Not: 270 promil alkol alan adam sizin hizli gelip gelmediginizi nasil bilmis?Arti asli kusur adamda da, polis neye istinaden tali kusuru size vermis? Aciklama verdiler mi?
radyotör gitti..klima radyatörü mü ne varmış o falan gitmiş..alttan bakınca altında hasarlar var..bazı demirlerin kıvrılması kırılması gibi durumlar falan var...bilmiyorum artık ne olucak bakalım...araba daha 1 aylıktı 2160kmdeydi
kendi haline bakmıyor, bir de hızlı geliyordun diyor ha. böylelerini ıslatıp ıslatıp dövecen. o bırak radar gibi hız ölçmeyi ayakta duramaz. suç konusunda da arkadaşlara katılıyorum, ehliyetsizlik ve alkollü olmak asli kusurdur, bu gibi durumlarda karşıda suç aranmaz. hakkınızı sonuna kadar arayın benceen önemlisi canınıza bişey gelmemiş, moral tabiki bozulur ama fazla üzülmemek lazım.trafiğe çıkmak zaten kusur olarak görülüyo..dediğiniz gibi bende suç aranması normal..3-4000 liralık şahinin yaptığı masraf üzdü beni isterseniz arabanın değer kaybı için dava açabilirsiniz dedi..adam zaten gariban..araba üstüne bile değil.kendi üstüne pek birşeyi de yok yani...edit: biraz önce trafik polisi bi arkadaşımı aradım, alkol asli kusur sayılmıyormuş. sende de suç aranması normalmiş yani.
neyse buna şükür diyelim. üzmeyin kendinizi. sizin arabanın kasko değeri ney şu anda biliyormusunuz. eğer kasko değerinin %50 sinden fazla masraf çıkarsa direk perte ayırıp paranızı verirler.