0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cep telefonu getirseniz bile 1 ya da 2 ay kullanabilirsiniz. Sonra IMEI si bloke olur ve pasaport ile kayıt ettirip açtırmanız gerekir.
Cep telefonu alımlarında ürünün açıklamalar kısmına dikkat etmek gerekiyor. "Hangi ülkede kullanacaksanız bildirin" diye yazan telefonlarda IMEI sorunu olmuyor. Eşime aldığım telefon 3 yıl oldu çalışmaya devam ediyor. Ayrıca elinizde hurda telefon varsa veya çok ucuza satılan eski telefon edinip IMEI numarasını aktartabiliyorsunuz.
Ben kamera aldigimda fiyatı 106$ idi sadece gümrük kontrol bedeli olarak yanlış hatırlamıyorsam 2.60 tl ödemiştim.Geldiğinde kutu açılmamıştı herhalde xray cihazından geciriyorlar.
Peki ne yapıyorlar İlke ? Kutuyu açıp içinemi bakıyorlar ne gelmiş ne gitmiş diye? Yoksa açmıyorlar mı? Ayrıca Gümrük olayında ben buradan kalkıp İstanbulamı gidiyorum,nasıl oluyor?Bu arada sağolasın içimi rahatlattın Peki senin bu şekilde kontrol edilen ürünlerine para ödedin mi yada ek bir işlem yaptın mı?
Sağolasın İlkecim Bekleyelim bakalım, zaten Allaha şükür baya hızlı geliyor maşallah çinden. 11 Günde gelmiş, bu zamana kadar en hızlı gelen ürünüm 15 GÜN dü. Buda nasipse onun gibi hızlı geldi.
Bende bu olayı anlamadım Okyanusun durumuna göre geliyor herhalde Gerçi hava yolu ile gelmesi lazım ama süreleri değişkenlik gösteriyor. Daha önce verdiğim sipariş daha TR ye bile giriş yapmadı, hemde takip kodlu bir ürün.
Valla abi ben biktim artik takip etmekten zaten son 1 yildir small packet plus var takipte edilemiyor. Bende 60 gun dolunca dipute aciyorum parami aliyorum. Iptal ettklerimden birtanesi gecen hafta geldi. Gecen sene agustosta siparis vermistim