0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hele sen 5 kişi binince araca o zaman gör frenleri 90 km ile gider iken önümdeki araçla aramda 15 mt mesafe bırakıyorum vites küçülterek frene basıyorum ve bariz bir şekilde araç burnunu yere eğiyor arka taraf havalanıyor. P valfi 381 tl cik olmasa keşke.
corolla nın frenlerı zayıf mı? benım once doblom vardı sahane frenlerı vardı abs side yoktu
frenler harbi harbi berbat...amortisörün payı büyük, lastiklerin payı büyük, lastik ölçüsünün payı büyük, diklerin payı büyük, büyük oğlu büyük ben yol tutuş ve frenler için 195/45-16 lastik taktım, bir miktar iyileşme oldu, sonra sert yay taktım, yol tutuş canavar oldu, hızlanma ve frenajda bir miktar iyileşme oldu..şimdi fren için süper bir iyileşme planlıyorum, e-bayden alcam, gelişi -gümrükte takılmazsa- 500-600 lira gibi bir şey olacak..seramik fren balataları ve soğutma kanallı diskler..
türkay kardeş ebay'dan getirmene gerek yok sanırım. brembolar ülkemizde de var. ama fiyatından haberim yok. otostart.com a bir bak istersen. başka yere de bakabilirisin.
Adlı Fren 'e baktın mı Türkay. Fren diski üzerindeki o deliklerin asıl amacı soğutma değildir. Onlar toz delikleridir. Aynı zamanda diskler ıslandığında da işe yararlar bildiğim kadarı ile.