0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem, her şeyi yap ama, karlık işini bir daha düşün derim.Bence karlık'a hiç gerek yok.Camlarında film mevcut galiba.Güzel bir jant + lastik, kaliteli bir yay, sağlam bir egsoz, spor yay yeterli olacaktır benim görüşüm.
sence koyduğum resimdeki araba karlıksız olsaydı o kadar güzel olurmuydu?
Jantları değiştiricek olursan Erdem 14'' ise ben talip olurum.
Erdem bahsetmiş olduğun stoplar bunlara benziyor galiba.. Bir ara bende değiştirmeyi düşünmüştüm. Fakat duygusal sebeplerdenbaşka bir bahara kaldı... http://www.parcayedek.com/toyota-yedek-parca-corolla-aydinlatma/3766-toyota-corolla-98-stop-lambasi-sa-depo.html
1-bu jantı bu kadar geniş takarsan sürter..bence bu kadar ofsetli takma, bunun bu tasarımda ofsetsiz olanı yok mu? veya az ofsetli, çok geniş bu jant..sürteri geçtim direk sığmaz bu..195 ya da 205 taban üstüne çıkmamanı öneririm, sıkıntı olur sürtme konusunda benim 195ler bile sürtüyordu esnemelerde (şimdiki yaylardan önce)2-genişliğine bağlı, eğer bu resimdeki kadar genişse çamurluktan taşar, çamurluk üstüne biner lastiğin..3- sahibinden.com gibi sitelerden araştır..internetten ara yani, bir de çok gezmen lazım kardeşim 4- araban kırmızı..sarı jant güzel olur, ben kırmızıya beyaz çok yakıştırıyorum, beyaz yaparsan da çok kol öneririm(ben yaptım diye değil ha yakışıyor yani )5-kıbrısta kankan var mı ? 6- çok sıkışırsan uğraşırım biraz ya dert mi.. olmadı kalkar gideriz kıbrısa 7-bak o konuda bilgim yok 8-karlık boşver, arabayı bas, yerin dibine sok karlık takma 9-ferdi abiye sorcaksın onu 10-o güzel işte, orjinal siyah olanı kimde görsem beğendim bak..11-spoyler ben orjinal anatomik ya da m çıta öneririm, boşver polislerle uğraşılmaz 12-ufuk kardeşimle konuş bu konuyu, coilover önercek, iyi de yapcak
ahaa yok artık türkiyede var
abi o link benim de işime yarardı iyi mi..ben tuttum amerikadan sipariş verdim olmazsa iade ederim bunlardan alırım
bende düşündüm birşeyler yapalım diyede ne yaparsan yap bir halta benzemez.benimki için konuşuyorum.sizinki renkten kazanıyor en azından..orjinal karlık takıp onuda boyatırsan güzel olur.tek kendin kullanıyosan bir takım yayla birde jant koy başka birşey istemez.belki başka bir markanın yan marşpiyeli uydurulur ama resimlerdeki araba ofsayt kapı çıtalarını boyatırsın gövde rengi.egsoz koymanı tavsiye etmem zaten yağ yakmaya meğilli araçlar en iyisi güzel bir egsoz kafası koyabilirsin.ne kadar sade o kadar güzel bu kasalar için..xenon koyarsan hoş olabilir.
şu anda sadece bi jant ve mutlaka gerekli olan egsoz başlığı bile çok güzel gösterir bence çünkü aracın rengi güzel...
aslında süper bir bahane sigara bırakmak için..sigaraya verdiğin parayla 2 ayda stobu alırsın...