Gönderen Konu: ARACIMI SİZLERLE BERABER MODİFİYE EDELİM...  (Okunma sayısı 11088 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
ARACIMI SİZLERLE BERABER MODİFİYE EDELİM...
« : Nisan 14, 2010, 13:15:23 »
   Ağabeylerim ve Arkadaşlar ,
   5 yıldır bende olan araç üzerinde bu yaz kibar birkaç modifiye uygulamak istiyorum. Bana yardımcı olabilirseniz Akıl akıldan üstündür mantığıyla daha güzel şeyler yapabileceğimi umut ediyorum. Birçok konuda ayrı ayrı bölüm açmaktansa bu şekilde bir araya toplamanın daha mantıklı olacağını düşündüm.

Öncelikle Aracımın şu anki hali;

Jant Tercihi;
PERFORMA HJ3 (16''  ,  9 ofset) Resimdeki 18'' olanı ama tasarım aynı

Sorun; Bu jantı takarsam lastik sürtermi?  Çamurluğun neresine sürter? 800TLnın altında alabileceğim bir yer biliyormusunuz? Ortasını sarı renkmi alsam gri renkmi? Ben sarı renk düşünüyorum.

Stoplar;
Toyota Corolla AE111 kasa kodlu aracın arka stoplarından istiyorum. Amerikada ve bize en yakın yer olarak kıbrısta görebileceğiniz bir araç. AE111 olarak ararsanız internette baya resmi var.

Sorun; Bu stoplardan nasıl getirtebilirim? Yardımcı olabilecek birisi varmı? Yada bu araçlar için ledli stop varmı?(ben hiç bir yerde bulamadım)

Karlık;
Ankaradaki Lec Sport firmasının Honda civic için yapıp bizim modellere uyarladığı bir karlık ve marşpiyel var.

Sorun; Acaba sanayi yapımı olması nedeniyle yakından bakıldığında kötü dururmu veya bir dengesizlik olurmu? Sanırım forumda taktıran arkadaşlar vardı, hoşlarına gitmeyen bir husus oldumu? Acaba orjinal tampon altı siyah çıtasındanmı taksam? Arabamın önden bakıldığında altının tamamen görünmesi beni rahatsız ediyor.

Spoiler;
Spoiler konusunda çok kararsızım , çok gösterişli birşey istiyorum ancak ankaradaki polis sıkıntısı nedeniyle yapamıyorum , Bana Hem çok güzel hemde polisin dikkatini çekmeyecek bir spoiler tavsiye edebilirseniz hemen alabilirim. Olmazsa sadece ince bir çıta takacağım.
İşte benim takmak isteyipde polislerden dolayı cesaret edemediğim spoiler (Ankara Fifty tuning yapımı)

Sorun; Hem gösterişli hem de polisin dikkatini çekmeyecek bir spoiler...

Alçaltma;
Aracın ön tarafı arkaya göre çok yüksek , Benim içinse bir aracın görsel modifiyesinde önemli olan ön tarafın yere yakınlığıdır.
Gazdan ayağımı çekebileceğime inansam , gidip bir tane ön yay alıp ortadan ikiye bölerim , birini sağa birini sola takarım biter. ama yüksek hızlarda nasıl tepki vereceğini bilmediğim için buna cesaret edemiyorum.

Sorun; Aracı benim istediğim kadar yere yaklaştıracak bir spor yay bulamıyorum. 300 liraya kadar para çıkarabilirim. Yardımcı olabilecek varmı?

Eksoz;
Eksozda tek şartım markalı olması , sanayi yapımı hiçbir eksozu(ne kadar güzel olursa olsun) takmayı düşünmüyorum. İki farklı eksoz düşüncem var; Birincisi Büyük yuvarlak tek ağızlı , İkinciside Türkay abinin arabasındaki gibi iki yuvarlak yan yana olanlardan. Ama dediğim gibi bir şartım markalı bir eksoz olması ikinci şartım ise ağızının düz bir şekilde kesilmesi.
(resimdeki eksoz Remus , ama ben tabiki uygun fiyatlı birşey takacağım , resmi örnek olarak veriyorum.)

Sorun; Keseme uygun olan Markaların beğendiğim bir modelde eksoz üretmemesi. Yed, Real, Waida , vs..  hiçbirinin ürettiği modelleri beğenmiyorum.

Artık biraz seçici davranacağım beğenmediğim şeyleri takmak istemiyorum. Beğendiğim hiç birşeyede sahip olamıyorum. Özellikle SporYay ve Stop konusunda yardımcı olabilirseniz minnet duyarım....  :(

Toyota Club Türkiye

ARACIMI SİZLERLE BERABER MODİFİYE EDELİM...
« : Nisan 14, 2010, 13:15:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: ARACIMI SİZLERLE BERABER MODİFİYE EDELİM...
« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2010, 14:35:51 »
Şöyle sıralayım , fikri olanlar cevaplasın lütfen...

1-Bu jantı takarsam lastik sürtermi? 
2-Çamurluğun neresine sürter?
3-800TLnın altında alabileceğim bir yer biliyormusunuz?
4-Ortasını sarı renkmi alsam gri renkmi? (Ben sarı renk düşünüyorum.)

5-Bu stoplardan nasıl getirtebilirim?
6-Yardımcı olabilecek birisi varmı?
7-Yada bu araçlar için ledli stop varmı?(ben hiç bir yerde bulamadım)

8-Karlığın Acaba sanayi yapımı olması nedeniyle yakından bakıldığında kötü dururmu veya bir dengesizlik olurmu?
9-Sanırım forumda taktıran arkadaşlar vardı, hoşlarına gitmeyen bir husus oldumu?
10-Acaba orjinal tampon altı siyah çıtasındanmı taksam? Arabamın önden bakıldığında altının tamamen görünmesi beni rahatsız ediyor.

11-Hem gösterişli hem de polisin dikkatini çekmeyecek bir spoiler arıyorum , ne önerirsiniz?

12-Aracı benim istediğim kadar yere yaklaştıracak bir spor yay bulamıyorum. 300 liraya kadar para çıkarabilirim. Yardımcı olabilecek varmı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2010, 16:58:15 »
Kimse yardım etmeyecek sanırım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2010, 17:03:28 »
Erdem, her şeyi yap ama, karlık işini bir daha düşün derim.Bence karlık'a hiç gerek yok.

Camlarında film mevcut galiba.

Güzel bir jant + lastik, kaliteli bir yay, sağlam bir egsoz, spor yay yeterli olacaktır benim görüşüm.
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2010, 17:25:55 »
Erdem, her şeyi yap ama, karlık işini bir daha düşün derim.Bence karlık'a hiç gerek yok.

Camlarında film mevcut galiba.

Güzel bir jant + lastik, kaliteli bir yay, sağlam bir egsoz, spor yay yeterli olacaktır benim görüşüm.
camlarımda şu anda film yok , 3 kere film yaptırıp söktürdüm , film gibi şeyler sorun değil , onlar ufak tefek şeyler yapsamda yapmasamda benim için farketmez.

Karlık konusundada , sence koyduğum resimdeki araba karlıksız olsaydı o kadar güzel olurmuydu? aslında e100 lere karlık yakışmıyor ama benim arabanın tamponlarının altları çok açık , ön taraf kuş gibi duruyor Bir şekilde kapatmak şart mesela ferdi ağabeyin arabasındada bu karlıktan var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2010, 17:46:45 »
sence koyduğum resimdeki araba karlıksız olsaydı o kadar güzel olurmuydu?
Valla yanlış anlama ama, bence o araba çok kötü.  :kötü:
Yakışmamış yani.
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2010, 17:46:56 »
Jantları değiştiricek olursan Erdem 14'' ise ben talip olurum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2010, 17:56:04 »
dostum bn sana yazıcam herşeyi 1-2 saate şuan şirketteyim =))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2010, 17:56:45 »
Jantları değiştiricek olursan Erdem 14'' ise ben talip olurum.
Jantlar 14'' ama benim istediğim rakam biraz yüksek olur , iki tanesindede kaynak var.
yinede fiyat almak istersen. Sağlam olanları 250TL den Kaynaklı olanlarıda 150TL den verebilirim.
Kaynaklı bir şekilde Ben üç yıldır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım.
Servisten fiyat sordum jantların tanesini 470 liraya getirtebileceklerini söylediler.
Bu fiyata sıfır jant alırsın , ondan dolayı hiç düşünme bence...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 14, 2010, 18:13:54 »
erdemim konunu yeni gördüm, hayırlısı olsun diyeyim şimdiden..bir de önerim hepsini bir anda yapma yavaş yavaş yap, daha büyük haz alırsın :)
stop olayına biraz baktım, amerikada yok, almanyada yok, çevrelerde yok, yunanistan falan..nerde var bu ya :D :D JDM olabilir mi ? zaten kıbrısta varsa JDMdir..levin sanırım bunlar, önleri de farklı..aracın arkasını bambaşka yapmış ama..beğendim çok..bunu kıbrıstan bulursun en yakın, en mantıklı da öyle olur..sorulara teker teker gidelim şimdi;

1-bu jantı bu kadar geniş takarsan sürter..bence bu kadar ofsetli takma, bunun bu tasarımda ofsetsiz olanı yok mu? veya az ofsetli, çok geniş bu jant..sürteri geçtim direk sığmaz bu..195 ya da 205 taban üstüne çıkmamanı öneririm, sıkıntı olur sürtme konusunda benim 195ler bile sürtüyordu esnemelerde (şimdiki yaylardan önce)
2-genişliğine bağlı, eğer bu resimdeki kadar genişse çamurluktan taşar, çamurluk üstüne biner lastiğin..
3- sahibinden.com gibi sitelerden araştır..internetten ara yani, bir de çok gezmen lazım kardeşim :(
4- araban kırmızı..sarı jant güzel olur, ben kırmızıya beyaz çok yakıştırıyorum, beyaz yaparsan da çok kol öneririm(ben yaptım diye değil ha :D yakışıyor yani :P )
5-kıbrısta kankan var mı ? :) :)
6- çok sıkışırsan uğraşırım biraz ya dert mi.. olmadı kalkar gideriz kıbrısa :P
7-bak o konuda bilgim yok :D
8-karlık boşver, arabayı bas, yerin dibine sok karlık takma :D
9-ferdi abiye sorcaksın onu :)
10-o güzel işte, orjinal siyah olanı kimde görsem beğendim bak..
11-spoyler ben orjinal anatomik ya da m çıta öneririm, boşver polislerle uğraşılmaz ;)
12-ufuk kardeşimle konuş bu konuyu, coilover önercek, iyi de yapcak ;)

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #10 : Nisan 14, 2010, 18:37:20 »
şu anda sadece bi jant ve mutlaka gerekli olan egsoz başlığı bile çok güzel gösterir bence çünkü aracın rengi güzel...
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 14, 2010, 22:52:09 »
Erdem bahsetmiş olduğun stoplar bunlara benziyor galiba.. Bir ara bende değiştirmeyi düşünmüştüm. Fakat duygusal sebeplerden
başka bir bahara kaldı... :)

http://www.parcayedek.com/toyota-yedek-parca-corolla-aydinlatma/3766-toyota-corolla-98-stop-lambasi-sa-depo.html

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #12 : Nisan 14, 2010, 23:13:21 »
Erdem bahsetmiş olduğun stoplar bunlara benziyor galiba.. Bir ara bende değiştirmeyi düşünmüştüm. Fakat duygusal sebeplerden
başka bir bahara kaldı... :)

http://www.parcayedek.com/toyota-yedek-parca-corolla-aydinlatma/3766-toyota-corolla-98-stop-lambasi-sa-depo.html

ahaa :D yok artık türkiyede var :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Betonn
« Yanıtla #13 : Nisan 15, 2010, 00:04:12 »
bende düşündüm birşeyler yapalım diyede ne yaparsan yap bir halta benzemez.benimki için konuşuyorum.sizinki renkten kazanıyor en azından..orjinal karlık takıp onuda boyatırsan güzel olur.
tek kendin kullanıyosan bir takım yayla birde jant koy başka birşey istemez.belki başka bir markanın yan marşpiyeli uydurulur ama resimlerdeki araba ofsayt :( kapı çıtalarını boyatırsın gövde rengi.egsoz koymanı tavsiye etmem zaten yağ yakmaya meğilli araçlar en iyisi güzel bir egsoz kafası koyabilirsin.ne kadar sade o kadar güzel bu kasalar için..xenon koyarsan hoş olabilir.
sabır suskunluk değil..işitilmeyen bir feryattır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 15, 2010, 11:33:30 »
1-bu jantı bu kadar geniş takarsan sürter..bence bu kadar ofsetli takma, bunun bu tasarımda ofsetsiz olanı yok mu? veya az ofsetli, çok geniş bu jant..sürteri geçtim direk sığmaz bu..195 ya da 205 taban üstüne çıkmamanı öneririm, sıkıntı olur sürtme konusunda benim 195ler bile sürtüyordu esnemelerde (şimdiki yaylardan önce)
2-genişliğine bağlı, eğer bu resimdeki kadar genişse çamurluktan taşar, çamurluk üstüne biner lastiğin..
3- sahibinden.com gibi sitelerden araştır..internetten ara yani, bir de çok gezmen lazım kardeşim :(
4- araban kırmızı..sarı jant güzel olur, ben kırmızıya beyaz çok yakıştırıyorum, beyaz yaparsan da çok kol öneririm(ben yaptım diye değil ha :D yakışıyor yani :P )
5-kıbrısta kankan var mı ? :) :)
6- çok sıkışırsan uğraşırım biraz ya dert mi.. olmadı kalkar gideriz kıbrısa :P
7-bak o konuda bilgim yok :D
8-karlık boşver, arabayı bas, yerin dibine sok karlık takma :D
9-ferdi abiye sorcaksın onu :)
10-o güzel işte, orjinal siyah olanı kimde görsem beğendim bak..
11-spoyler ben orjinal anatomik ya da m çıta öneririm, boşver polislerle uğraşılmaz ;)
12-ufuk kardeşimle konuş bu konuyu, coilover önercek, iyi de yapcak ;)
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim abi , Sizlerinde yardımlarıyla yavaş yavaş birşeyler yapacağım inş.
Bu AE111 kodlu araç bayadır ilgimi çekiyordu , bencede çok güzel bir kasa olmuş.

1-Şimdi abi şöylede bir durum var , benim takıldığım ortamı az çok biliyorsun. Benim aracıma takdığım şeyin her ortama uyması gerek , gerek bmwcilerin gerekse hondacıların arasında kabul gören parçalar olması gerek. Yanlış anlama , bunu ben bile burada söylerken çekiniyorum ama sırf bu nedenle takdığım jantın tencere dibi gibi olması gerekiyor. Çünkü kabul etmek istemesekte bindiğin arabanın başkaları tarafındanda beğenilmesi hepimizin hoşuna gider. Demek istediğimi anlıyorsun sen zaten abi. Bide ankarada caddeler genellikle sanayicilere emanet. Bir noktadan sonra Ya onlarla takılacaksın yada Caddelerden uzak kalacaksın gibi bir durum oluyor. Her ne kadar kültür seviyesi düşük bir kesim olsada ben Otomobil zevkim için onlarla beraber olmayı tercih ettim. Belki sizlerin düşünceleriniz farklı olabilir ama beni anlıyorsunuz ve bu benim bakış açım. Ben birkaç yıl içinde bir şahin yada bmw alırsam alacağım jantları ona takmayı düşünüyorum.

2-ben lastik yanağıyla  çamurluk ağızının aynı hizada kesilmesini istiyorum , arabayı alçalttığımda tekerleklerinde aşağı doğru genişleyen bir hal alacağını düşünmüştüm , diğer araçlarda 9 ofset tam benim istediğim gibi yapıyor. Ama araç toyota olduğu için gitmesini engelleyecek kadar sürtermi diye düşünüyorum. Ufak tefek sürtmeler sorun değil zaten jantları sürekli takmayacağım.
Canberkin corollasını biliyormusun abi 8ofset jant var ondada..

3-Valla ben daha uygun fiyata bulamadım , birde burada soruyum dedim , olmazsa bir ara gidip 850 ye falan alcağım.

4-Bende eskiden beyaz düşünüyordum ama jant tercihim böyle olunca göbek rengi olarak en mantıklısı Altın rengi almak dedim. Bide siyah olabilir ama oda artık herkesde var.

5-Kıbrısta arkadaşlar var aslında ama çok samimi değilim , bakalım duruma göre Tuncer beyin eklediği linkden sonra durumlar biraz değişti. :)

6-Sağolasın abi aynen bende öyle , yapabileceğim birşey olursa senin için çıkıp giderim fizana :D :P :D

8-Yau bu meseleye çok şaşırdım , karlığı kime sorsam taktırma diyor , bana ise olmazsa olmaz gibi geliyor.
Buda bizim mahalleden Ramazan ağabeyimin arabası , jant rengi olarak buna benzer bir tarzı olacak  ,  karlıkda bunun aynısı. Levent usta bir şelikde karlığı bana uyduracak işte.

10- hmm.. :S  ,  bilemiyorum  ,  olmazsa ondan takacağım. Ya tamponlar sizinki gibi olsa olurda , benim arabanın burnu sivri , daha çok kendini belli eden birşey daha iyi olur demiştim ama , olmazsa orjinal çıtasından takacağız artık.

11-Ufukk bana yardım ett... Bende yaylanmak istiyorum... :P

ahaa :D yok artık türkiyede var :D
inanmıyorum yaa , ben bunlardan türkiyede varmı diye kaç zamandır arıyorum , tuncer abimiz direk link göndermiş , çok teşekkürler ağabey çok makbule geçti walla_:))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Nisan 15, 2010, 11:41:19 »
abi o link benim de işime yarardı iyi mi..ben tuttum amerikadan sipariş verdim :D olmazsa iade ederim bunlardan alırım :P

ha bir de ankara, caddeler, sanayiciler olayına katılıyorum..biliyor musun bilmem ama sürekli şaşmazdayım ben de, tencere jant olmadan kabul göremezsin evet :D ama kabul görmekten çok yakışanı yap, illa ki olmuş be! diyeceklerdir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 15, 2010, 12:27:27 »
abi o link benim de işime yarardı iyi mi..ben tuttum amerikadan sipariş verdim :D olmazsa iade ederim bunlardan alırım :P
Ya bulmuşken alıyım diye düşündüm , siteye üye oldum işlemleri bitirdim , tam siparişi vericektim , maddi konuda tereddütte kaldım.
Şimdi elimde 1000 lira para var , ben bu parayla ya stop+yay alacağım yada jant alacağım. eğer jant alırsam bundan sonra kendi arabamdada kullanırım. Ama stop ve yay alırsam anneme ait olan corollada kalır bunlar. >< Ama şöyle bir durumda var ; yay almadan jant takmanında bir manası yok. ondan sonra resimdeki gri corolla gibi olur. >< yok abi yok ben jantları alıyım evde dursun , biraz daha para çıkarabilirsem yay alırım >< stoplar içinde allah kerim artık :D >< ama stoplarında satıştan kalkma ihtimali olurmu ki?Ya bir daha bulamazsam :S (daha önce başıma geldi) >< neyse siz en iyisi bana uygun yollu yay ayarlayıverin , Olmazsa jantın parasının bir kısmını kredi kartından çeker yaparız birşeyler. Şu anki mecburi olan birinci konu yay benim için. e100lerdeki yaylar benim arabaya uyuyormu? 200 liraya falan yay bulsam hemen alacağımda bulamayızki.. En uygun kaça ayarlayabiliriz yayı?
Elimdede dört tane cms40 var , onlarıda satabilirsem baya bir rahatlayacağım.

Edit;
Dediğin gibi yavaş yavaş yapacağım mecburen , zaten hiçbirimiz kafasına esince 3000 lira çıkaramıyor sonuçta. Paramız oldukça yapıcaz ;)
Şu sigarayı bıraksaydık ayda 100 lira daha kalacaktı elimizde ama olmuyor işte..:((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Nisan 15, 2010, 12:42:34 »
aslında süper bir bahane sigara bırakmak için..sigaraya verdiğin parayla 2 ayda stobu alırsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 15, 2010, 15:10:42 »
bende düşündüm birşeyler yapalım diyede ne yaparsan yap bir halta benzemez.benimki için konuşuyorum.sizinki renkten kazanıyor en azından..orjinal karlık takıp onuda boyatırsan güzel olur.
tek kendin kullanıyosan bir takım yayla birde jant koy başka birşey istemez.belki başka bir markanın yan marşpiyeli uydurulur ama resimlerdeki araba ofsayt :( kapı çıtalarını boyatırsın gövde rengi.egsoz koymanı tavsiye etmem zaten yağ yakmaya meğilli araçlar en iyisi güzel bir egsoz kafası koyabilirsin.ne kadar sade o kadar güzel bu kasalar için..xenon koyarsan hoş olabilir.
Eksoz haricinde size katılıyorum , Eksoz takdığımda yağ ektiltmeye etkisi olmayacağını düşünüyorum,
2005 model subarularınkine benzer bir modifiye düşünüyorum.
Fikirleriniz için teşekkür ederim.

şu anda sadece bi jant ve mutlaka gerekli olan egsoz başlığı bile çok güzel gösterir bence çünkü aracın rengi güzel...
Teşekkürler. Evet rengi baya gösteriyor.

aslında süper bir bahane sigara bırakmak için..sigaraya verdiğin parayla 2 ayda stobu alırsın...
stoplar dört parça olduğundan 310 lira tutuyor , birazda kafama takılan o oldu abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Land Cruiser
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #19 : Nisan 15, 2010, 17:35:51 »
bende türkaya katılıyorum o jantlarda çok sürtme olur kesinlikle çamurluk ağızlarını traşlatman gerekcek arabayı bozma bncede çok küçük ofsetli jantlarda bile ne yazıkki sürtme oluyor.. stop,karlık v.s hepsine saygı duyarım ama gel bu jantlardan vazgeç yok çok istiyorum diosanda alalım sana bi E30 :)