Gönderen Konu: ARACIMI SİZLERLE BERABER MODİFİYE EDELİM...  (Okunma sayısı 11089 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: ARACIMI SİZLERLE BERABER MODİFİYE EDELİM...
« Yanıtla #20 : Nisan 15, 2010, 17:44:45 »
erdem abi ikimizde aynı aracı kullandık :).aklımızdakiler belki aynıdır.
http://www.janthome.com/jant/stoklar/15_4x100/MTT_740.JPG
bu jantlar bence çok çok yakışır.
ön farları xenon olan gördüm.akşama doğruydu inanmassın ama resmen kedi gibiydi.acayip şekilde hoşuma gitmişti.M anatomik spoiler ve bence olmazsa olmaz ön tarafa karlık.ön panjura bir trd amblemi.içeriye güzel bi ekran.ufak detaylarda sende bilirsin bizim kasalarda kapı eşiği plastik.oraya süper krom parçalar var.arkaya 2 uçlu önermem hiç yakışmıyor.bizimki gibi belkide tek uç kalın yuvarlak egzoz.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 15, 2010, 17:44:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #21 : Nisan 15, 2010, 18:33:39 »
ben ofsetli jant kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmem yani çünkü arka lastiklere kanber vermeden lastik olmuyo türkay gördü :Dve arabanın sürüş konforu azalıyo bana göre ben yapmadım jantları aslına üstünde geldi alcaksanda bu bnm jantların darları var ve gayet ii ler ama 16 da baya bi çeşit var yani ofsetli almanı pek tavsiye etmem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 15, 2010, 21:32:39 »
Teşekkür ederim...
Jant haricinde bir tavsiyeniz yokmu?
Kimsede olmayan özel birşey falan?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 15, 2010, 21:33:44 »
jantlarda iş yok bence lenso nun güzel jantları var ve 15 inç en ideali olur.
o remusun eksozundan var bende taktırdıktan 18 gün sonra ceza yedim 128 tl.KESİNLİKLE öyle bi eksoz alma marka olarak otto yanık uçlu slincerli eksozu var alırsan ondan al ankara  normal abart eksozla gezemezsin ben şimdi aparat yaptım ankaraya gelirken eksozumu çıkartıyorum. yan marşpiyellerde bi estetik yok benim hoşuma gitmedi çok kaba geldi ama yinede senin zevkin.
spoilerde çok abartı durur senin araca daha nazik ve daha österişli bişey olsun benim aracım hacbak olmasada idi evonun rüzgarlığından taktırırdım içimde kaldı o rüzgarlık.
o coiloverları ufuk americadan getirdi galiba 2500 dolara ufuk çok memnun ama  parasıda çok iyi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 15, 2010, 21:44:43 »
o stopları satan site tırt..konuştum adamlarla, sarı sinyalli satmaya çalıştılar ısrarla :D ellerinde beyaz sinyalli yokmuş, bütün toptancılara sordular (sözde) türkiyede şu anda yokmuş, bunlar da getirtmezmiş..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 15, 2010, 21:49:56 »
o stopları satan site tırt..konuştum adamlarla, sarı sinyalli satmaya çalıştılar ısrarla :D ellerinde beyaz sinyalli yokmuş, bütün toptancılara sordular (sözde) türkiyede şu anda yokmuş, bunlar da getirtmezmiş..
Belkide sitenin tıklanma sayısını artırmak için bu tür şeyler yapıyorlardır.

jantlarda iş yok bence lenso nun güzel jantları var ve 15 inç en ideali olur.
o remusun eksozundan var bende taktırdıktan 18 gün sonra ceza yedim 128 tl.KESİNLİKLE öyle bi eksoz alma marka olarak otto yanık uçlu slincerli eksozu var alırsan ondan al ankara  normal abart eksozla gezemezsin ben şimdi aparat yaptım ankaraya gelirken eksozumu çıkartıyorum. yan marşpiyellerde bi estetik yok benim hoşuma gitmedi çok kaba geldi ama yinede senin zevkin.
spoilerde çok abartı durur senin araca daha nazik ve daha österişli bişey olsun benim aracım hacbak olmasada idi evonun rüzgarlığından taktırırdım içimde kaldı o rüzgarlık.
o coiloverları ufuk americadan getirdi galiba 2500 dolara ufuk çok memnun ama  parasıda çok iyi

15'' takarsam  2003-2007 corolla sol jantı takmayı düşünüyorum.

Ne kadar sürter? Arabanın gitmesini engelleyacak kadar sürtermi?
çamurluğa yada lastiğe zarar verirmi?
camurluğun neresini tıraşlatıyorsunuz ben onuda anlamadım  ???
Cevaplarsanız çok makbule geçer...
2500 dolarmı?  :blink: :blink:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 15, 2010, 22:19:25 »
alalım sana bi E30 :)
Param olsa alırdım zaten abi ,
elimizde bu var , bunu modluyoruz ,
Zaten jantlar sürekli takılı kalmayacak belki her hafta takılıp sökülecek , ama bu jantları almamın amacı bir kaç yıla kadar kuş seriisi alacak olmam. En baştada dediğim gibi her ortama uyacak bir jant :D , çok hafif çokta sağlam.
hea illa ki ofsetsiz alacaksam bu jantın ofsetsizini alırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 15, 2010, 22:51:52 »
hacı niye kuş serisi ya? e30 bulursun gayet..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #28 : Nisan 16, 2010, 01:39:50 »
Al sana favori jantım Erdem buna benzer bi model düşünürsün belki

not: Enka taraflarında fazla takılma Erdemim aman kuş serisi falan sırf yanlamak için o araba alınsaydı en başta Türkay abi alırdı ;)

model buda temizini ve ucuzunu araştır ortak ;)

..::тcт αηкαяα::..