Gönderen Konu: Yeni araba almayi düsünüyorum (test ettiklerim) düsüncelerinizi alayim  (Okunma sayısı 8345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Merhaba arkadaslar
1 ay icinde kendime yeni bir araba alicam tam bir karar vermedim
ne tür ve ne sinif olucagna

son 1-2 haftadir test ettigim arablar favorim en son ekledigim LEXUS IS 250 sahane bir araba
Saydigim arabalar ile yasadigniz sorunlari bildilkerinizi yazarsaniz sevinirim 

Ford Fiesta Titanium 2010 model ( kendi düsüncem görsellik güzel, komfor idare eder, Motor yetersiz)
Toyota Auris 2010 model (malesef hic memnun degildim bindigm andan  itibaren kendimi rahat hissetnmedim icinde test sürüsünü 25dk sonra sonlandirdim )
Toyota Avensis 2009/10 Model
http://www.autoscout24.de/AllImages.aspx?id=lfsdo3nytyha
memnun kaldim sayilir ilgimi cekti komforu guzel

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Mercedes C180 Kompressor Blueeff..  1600 motorlu olan (otomatik vites, komforlu motoru 150ps yeterli gibi)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Audi A3 ( görsel cok güzel favorimden biri birde A4 ü denecem persembe günü)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Nissan Qashqai +2 ( SUV sahane cok iyi bir satici bir kampanya nedeni ile sahane güzel bir fiyat yapti favorilerimden biri)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ve en favorim araba Türkiyede malesef olmayan (henüz) ama gercekten mükemmel bir araba Toyotanin Lüks sektörü LEXUS
Lexus IS250  bücemi biraz gecsede bunu almayi hedefliyorum özeliklerine göre fiyati cok mükemmel bu Cumartesi tekrar 5 saatlik test sürüsü icin vericek galeri doyamadim arabaya :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Selam.
 Öncelikle lütfen türkçe yazım konusunda biraz daha özen gösterelim.

Açıkçası benim şahsi görüşüme göre C serisi (mümkünse dizeli), Qashqai (4 çekeri) ve Lexus arasında seçim yapardım. Kullanım tarzınıza uygunsa Qashqai diğerlerinden farklı bir araç. C serisi dizel de oldukça az yakıt tüketiyor ve duyduğuma göre uzun yolda da çok iyi. Lexus'da gerçekten hem dışı, hem içi ile çok albenili duruyor ve altyapısı zaten Toyota. Ben şahsen standart bir A3'ü tercih etmezdim, heleki bu araçların yanında. Tabi bunlar benim görüşlerim. Alacağınız araç  şimdiden hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
leksuuss leksuusaa leksuuusss leksusaaaaa çıkarım senle her yola lexus'sa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TOYOTA SEVER,ESKİ TOYOTA SAHİBİ.
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '10
  • 19 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
lexus çok çekici gözüküyor. mercedes 2. sırada bence... şimdiden hayırlı olsun
2021 Corolla HYBRID Dream (AKTİF)
2013 Hyundai İ30 1,6 GDİ ELİTE (AKTİF)
1991 Mazda 323 HB AT. (AKTİF)
2010 MERCEDES C180 KOMPRESSOR (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
bence mercedes kompsör.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
Genel olarak sizin kullanım tipinize göre değişir ama ; Jeep tipi araçlar otomobiller kadar konforlu bir yolculuk imkanı sunmuyor.(Oturuş pozisyonları nedeniyle)

1) AUDİ A4          Çok konforlu ve sportif bir araç , tasarım olarak çok beğeniyorum , Bu araçlar arasında benim tercihim Audiden yana olur. A3 yerine A4 tercih ederim.

2) LEXUS IS250    Başka markalardan çok daha farklı bir kullanım keyfi vereceğini düşünüyorum. Tasarım olarak beğenmemem bu aracı 2. sıraya atmama neden olur ama kalite ve konfor olarak bence A4ün üstündedir. kullanım keyfide cabası

3) MERCEDES C180 İlk çıktığından beri beğenmediğim bir araç , birincisi tasarım olarak benim gözümde kaybediyor. Ama sadece Bir Mercedes olması bile lexusdan sonraki tercihim olmasına neden olur. Yeni C180'i kullanmadım ama mercedesin kullanımıda Lexus gibi çok keyiflidir. Özellikle uzun yolda resmen araçla bütünleşiyorsunuz ve neredeyse hiç yormuyor. Ayrıca sonuçta mercedesin özelliği kullanıcısına süpriz yapmamasıdır. Beş yaşındaki bir mercedes bile sıfırıyla aynı teknik verilere sahiptir. Tabi C seriisi olduğu için bu aracı gözümüzde fazla büyütmememiz taraftarıyım ama Bizim türkleri bilirsiniz ; Mercedes olsunda ne olursa olsun gibi bir zihniyet hakimdir.

Ama benim için AUDİ grubunun farklı bir yeri vardır. Yıllardır hayalimdeki ideallere uygun araçlar üretir. Her yeni modelinde beni şaşırtır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
Arkadaşım internette dün bir haber okudum.Toyota Amerikadaki bayilerine ellerindeki LEXUS ları
satmayı durdurmuş.Bir arıza yüzünden.orayı tam okuyamadım.Siteden çıkmıştım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Tabi C seriisi olduğu için bu aracı gözümüzde fazla büyütmememiz taraftarıyım ama Bizim türkleri bilirsiniz ; Mercedes olsunda ne olursa olsun gibi bir zihniyet hakimdir.
aynen öyle..mercedes olsun çamurdan olsun anlayışı var..çok saçma..c180k blue efficiency gayet gereksiz bir araç..yakıt çok tatminkar değil, performans çok tatminkar değil (eğer amg paketse) amg paket olmayanlarda yakıt makul düzeyde, performans da gayet iyi ancak görsel olarak tırt..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
Lexus çok albenili...Marka fanatikliği yapmam ama bu aracın tasarımını gerçekten beğendim. Doğrusu  Toyotaya konduramıyorum böyle estetik araçları. Mercedes C konforludur ama E serisinden aşağı Mercedes e binmek istemezdim. Lexus sanki E serisi ebatlarında, biraz da tercih etme sebebim bundan olurdu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
1-Mercedes
2-lexus
3-Audi
4-Nissan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
fiestadan teste baslamis lexustan bitirmis.. artik bi skoda almistir arkadas =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
fiestadan teste baslamis lexustan bitirmis.. artik bir skoda almistir arkadas =)

:alkis:
Auris'11 A/T
Passat B8'15 TSI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
motosiklet almış biniyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
burda olsa kesinlikle lexus derdim ama tr sartlarinda biraz dusundurucu ( ikinci el, yedek parca, servis nasildir bilmedigimden dolayi dusundurucu) ama bmw yok listede 3 serisi dusunulebilir bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
fiestadan teste baslamis lexustan bitirmis.. artik bir skoda almistir arkadas =)
şu yorumu inşallah biri yapmıştır diye okudum aşağı doğru  :alkis:
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Lexus nasil bir araç hiiiç bilmiyorum hiç binmedim :)
Ama yeni c180 süper :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi

Galatasaray ronaldo ve mesut özil ile görüştü, elmanderle anlaştı gibi olmuş. Ben de anlamadım fotoğraf ve test edilen araçlar konusunda bir karmaşa var.
Fiesta gibi içi dar ve sert bir aracı konforlu bulup auris gibi içi yayla gibi olan aracı konforsuz bulduysanız enteresan bir konfor anlayışı derim ve öneride bulunamam, içinize sineni alın gitsin.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Lexus nasil bir araç hiiiç bilmiyorum hiç binmedim :)
Ama yeni c180 süper :)
c180e super diyorsan lexusa binince bayginlik gecirirsin mutlaka

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
c180e super diyorsan lexusa binince bayginlik gecirirsin mutlaka

İmkansızlığın gözü çıksın hiç imkanım olmadıki :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
burda olsa kesinlikle lexus derdim ama tr sartlarinda biraz dusundurucu ( ikinci el, yedek parca, servis nasildir bilmedigimden dolayi dusundurucu) ama bmw yok listede 3 serisi dusunulebilir bence

o da tr de değil zaten, arabalar hep yabancı plakalı