Konuyu açmış, bir daha uğramamış.
Zenginin parası züğürdün çenesini yorar olmuş biraz.
Almanyada olsam alman arabasina binerdim
almanya'da opel ve vw kullanıcıları çok az. adamlarda gelir seviyesi ile vergi oranı bizim ülkemiz ile alâkasız olduğundan ve yolların güzelliğinden olsa gerek herkes audi, bmw ya da mercedes kullanıyor.
Zaten Türkiye'de değil lexus idealdir kanımca..
şu yorumu inşallah biri yapmıştır diye okudum aşağı doğru 
birkac forum daha takip ediyorum epey suredir. en sevmedigim tipler bunlar, giriyor foruma , kararsiz kalmis uyelerin fikirlerini soruyor , uzerinden iki sene gecmis millet yorum ustune yorum ama konuyu acandan ses seda yok.. yahu kardesim oldun mu, kaldin mi, araba aldin mi, ne aldin , bi tekrar girde yaz..bizde meraklaniyoruz tabi.. ogrenmek istiyoruz sonucu ama nerdeee..
birkac forum daha takip ediyorum epey suredir. en sevmedigim tipler bunlar, giriyor foruma , kararsiz kalmis uyelerin fikirlerini soruyor , uzerinden iki sene gecmis millet yorum ustune yorum ama konuyu acandan ses seda yok.. yahu kardesim oldun mu, kaldin mi, araba aldin mi, ne aldin , bir tekrar girde yaz..bizde meraklaniyoruz tabi.. ogrenmek istiyoruz sonucu ama nerdeee..
malesef bu yüzden aktif üye sayısı belli bi seviyede kalıyo ki konular da eskiyo bizde konuşuyoruz öyle.. yani fiesta auris kıyaslamasındaki fikirleri ve böyle arabaların arasında fiestayı falan test etmesi baya ilginç.. motoru yeterli olsa alacaktı heralde.. neyse çok da öenmli bişey değil