0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
barış manço erkin koray selda bağcan cem karaca nostaljik diğer sanatçılar özellikle esengül vede yeni sanatçılardan? bir kaçı ama ismi önemli değil[/quote]+1 güzel
sebnem ferah, çilekeş,sagopa,ceza,volkan konak,duman,pentegram,bi de abımın soyledıgı muzıklerı.radyo olarak alemfm gece matrax ı dınllıyorum. . .[/quote]Volkan Konak'ı bende dinliyorum. Son 3 Cd'sini birarada almıştım. Çok buğulu bir sesi var. Neden bilmemaslında Karadeniz'le de alakam yok ama sesinde, müziğinde beni çeken otantik bir havası var.Abimin söylediği??? senin abin mi? Yoksa Dağhan abi yaktın beni demişsin Dağhan Bey'in bilmediğimiz yönleridemi var?
Ben neredeyse bütün müzik türlerini dinlerim. Türkçe yabancı pop,rock, türk sanat müziği, türk halk müziği, nadirende olsa arabesk (Psikolojik olarak sapıttığımda). Özellikle türkçe ve yabancı slow müzikleri tercih ederim. Power XL, Joy FM, Joy Turk, Slow Turk, Show Radyo En çok dinlediğim radyo kanallarıdır. Alem FM de yayınlanan matrax en favori radyo programımdır...[/quote]Güzel, aslını unutmamalı insan psikolojik olarak bazen hepimiz sapıtıyoruz hep cd dinlediğimden arabamın radyo istasyonlarını ayarlamamıştım. En kısa zamanda ayarlayım bari şu matrax'ı merak ettim
Ben de haftasonu şehir dışına çıktım, ferhat göçer ve funda arar cd leri vardı onları döndürdüm. Cennte güzel, bir de gidemem güzel.enstrumantal 2-3 cd yapmıştım onları dinledim. bir de yanni dinledim.ayrıca şunu farkettim 20 şarkıdan fazla varsa bir cd de, sapıtıyor toyota cd çaları.bu konuyu da Toyota'ya bağladım, tebrik ettim kendimi.[/quote]Bravo bende tebrik ediyorum sizi Herkes cd yapıyorum falan diyor. Nasıl oluyor bu iş? Söyleyin bizde yapalım diyeceğim ama korsancılığa girmiyor mu bu???
Türk sanat müziği- Trafik anında (Sakinleştirdiği tarafımca kanıtlanmıştır)Rock müzik- Bir yere yetişme anımdaJoy FM-Radyo Nostalji-Türkçe - Normal seyirlerdeUzun yollar içinse kendi yaptığım CD'leri dinliyorum[/quote]Dağhan Bey, Uzun yollar içinse kendi yaptığım CD'leri dinliyorum Bu işi amatör mü, profesyonel mi yapıyorsunuz Sanıyorum benim bilmediğim bir yönünüz de var? sesiniz güzel demek. Eğer öyleyse Cd'leri çabuk çoğaltın hemen alalım.
Dağhan Bey, Uzun yollar içinse kendi yaptığım CD'leri dinliyorum Bu işi amatör mü, profesyonel mi yapıyorsunuz Sanıyorum benim bilmediğim bir yönünüz de var? sesiniz güzel demek. Eğer öyleyse Cd'leri çabuk çoğaltın hemen alalım. [/quote] Valla karışık bir cd yapıyorum demek istediydim ama yanlış söylemişim.Başkalarının parçalarıyla yapıyorum.fakat ben de ufaktan profesyonelliğe geçtim sanırsam .Kendi yaptığım müzikleri de dinlediğim oluyor tabi.Sesim için bir şey demedim, bunu dinleyenler yorumlayabilir..Zamanı gelince çoğaltılacak zaten merak etmeyin 2'si yolda...