Gönderen Konu: Arabanızda Hangi Müzikleri Dinliyorsunuz?  (Okunma sayısı 3266 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Arabanızda Hangi Müzikleri Dinliyorsunuz?
« Yanıtla #20 : Nisan 11, 2007, 15:39:19 »
İşten Çıktığımda Secret Garden'ın CD'leri var onları dinliyorum..
Eğer Saat 20.00 ise NTV 'deki Yorum Farkını kaçırmıyorum. İyi Geliyor İhtiyarların kavgaları..  Haftasonu Gezerken duruma ve ortama göre R-B ve hip-pop gibi daha hareketli müzikler ve keyifli anlarımda ise Türk Sanat Müziği dinliyorum.. (Bu en son bahsettiğim anlar hakketten keyifli anlar)
Always TOYOTA

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 11, 2007, 15:39:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Nisan 12, 2007, 00:12:57 »
Alıntı yapılan: Dağhan Baştuğ
Valla karışık bir cd yapıyorum demek istediydim ama yanlış söylemişim.Başkalarının parçalarıyla yapıyorum.
fakat ben de ufaktan profesyonelliğe geçtim sanırsam  .Kendi yaptığım müzikleri de dinlediğim oluyor tabi.
Sesim için bir şey demedim, bunu dinleyenler yorumlayabilir..Zamanı gelince çoğaltılacak zaten merak etmeyin  2'si yolda...
[/quote]

Çok sevindim. Tebrikler! Sana sonsuz başarılar diliyorum. İlkokulu bitirdiğimde konservatuara gitmeyi çok istemiştim. Çok ta güzel sesim vardı. Gitseydim başarılı olacağıma da emindim. Diktatör bir baba, iki ağabeyle konservatuar işi tabiki suya düştü!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Nisan 12, 2007, 00:14:01 »
Her işte bir hayır varmış demekki....
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #23 : Nisan 12, 2007, 00:14:57 »
Alıntı yapılan: Serkan Ercan
İşten Çıktığımda Secret Garden'ın CD'leri var onları dinliyorum..
Eğer Saat 20.00 ise NTV 'deki Yorum Farkını kaçırmıyorum. İyi Geliyor İhtiyarların kavgaları..  Haftasonu Gezerken duruma ve ortama göre R-B ve hip-pop gibi daha hareketli müzikler ve keyifli anlarımda ise Türk Sanat Müziği dinliyorum.. (Bu en son bahsettiğim anlar hakketten keyifli anlar)
[/quote]

güzeldi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #24 : Nisan 14, 2007, 02:10:21 »
Download Link to share:
http://d01.megashares.com/?d01=9fafaa7

Rock müzik sevenlerin dikkatini çekecek bir slayt gösterisi izlemenizde yarar var!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
« Yanıtla #25 : Nisan 14, 2007, 13:51:24 »
ne kadar underground varsa dinlerim
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #26 : Nisan 14, 2007, 16:12:07 »
Alıntı yapılan: Barış aykan
ne kadar underground varsa dinlerim
[/quote]

Barış Bey, unterground'tan kastınız nedir? Slaytı izledinizde mi bunu yazdınız anlayamadım???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #27 : Nisan 14, 2007, 18:10:59 »
Tek Tek İsimlerini yazamıcam ama yabancı takılıyorum ( Rap Hiphop RnB ve Bass  tarzı müzikler) Türkçe fazla dinlemiyorum (çok nadır Ankara oyun havaları volkan konak kazım koyuncu dinlerim )
2001 ToYoTa CoRoLLa 1.4 vvt-i 97 HP  >> BeYaZ FaRe <<

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #28 : Nisan 16, 2007, 02:58:34 »
Alıntı yapılan: cem_acar
Tek Tek İsimlerini yazamıcam ama yabancı takılıyorum ( Rap Hiphop RnB ve Bass  tarzı müzikler) Türkçe fazla dinlemiyorum (çok nadır Ankara oyun havaları volkan konak kazım koyuncu dinlerim )
[/quote]

Aman Cem Bey, yukarıdaki mesajımda; slayt' taki rock'cıları, Atatürk'e, Türk'lüğe, Türkiye'mize, çirkin saldırılarını (nereden kuvvet bularak yapıyorlarsa?) bunları dinlemeyin de ister oyun havası ister rap hiphop'u dinleyin.
Bende lise ve üniversite yıllarımda hep yabancı müzik dinlerdim. Ama o zamanlar hiç değilse Ülkemize, Dinimize, Vatanımıza, Atatürk'ümüze bu kadar saygısızlık yoktu. Böyle toplulukların şarkılarının ne demek
istediğini bizler anlayabiliriz fakat yeni yetişen gençlerimiz bilemeyebilir, içeriğini anlayamayabilir. Çünkü onlar su kadar berrak, ekmek kadar kutsal yarınlarımız. Sadece müziklerinin hoşlarına gittiği için cd, kaset vs alıyorlar ve böyle insanlara bilmeden kendi kendimize pirim vermiş oluyoruz. Onları bu konularda her fırsatta uyarmak lazım diye düşünüyorum! Saygılarımla...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Nisan 18, 2007, 13:42:44 »
Yaklaşık 1 yıldır Sonyericsson W800i  cep telefonuma (sanatçıların albüm çıkış şarkıları genelde) karışık mp3 ler doldurup, bi de Türk sanat müziği karışık şarkılar ile düş sokağı sakinlerinin çeşitli parçalarını Fm Transmitter yardımı ile radyoya aktarıp dinliyorum. Tünelde çeken tek radyo.   Tavsiye ederim.
 Bu aralar yabancı genelde tekno tarzı parçalarda dinliyorum ama biraz hızlanmaya ve çeşitli hareketler tehlikeli sollamalar yapamaya neden oluyo bu parçalar.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #30 : Nisan 18, 2007, 15:56:26 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Yaklaşık 1 yıldır Sonyericsson W800i  cep telefonuma (sanatçıların albüm çıkış şarkıları genelde) karışık mp3 ler doldurup, bi de Türk sanat müziği karışık şarkılar ile düş sokağı sakinlerinin çeşitli parçalarını Fm Transmitter yardımı ile radyoya aktarıp dinliyorum. Tünelde çeken tek radyo.   Tavsiye ederim.
 Bu aralar yabancı genelde tekno tarzı parçalarda dinliyorum ama biraz hızlanmaya ve çeşitli hareketler tehlikeli sollamalar yapamaya neden oluyo bu parçalar.  
[/quote]

Çok güzel bir buluş yapmışsınız valla bravo  Hızlı parçalar hakikaten insanı etkiliyor. Onun ritmine kapılıp
daha çok sürat ve dikkat azlığı yaratıyor. Aman dikkat edin! Şu aralar ülkemizde ne çok trafik kazaları oluyor. Hepimizi Allah korusun. Allah kaza bela vermesin.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Nisan 20, 2007, 10:19:17 »
ALINTI
Aman dikkat edin! Şu aralar ülkemizde ne çok trafik kazaları oluyor. Hepimizi Allah korusun. Allah kaza bela vermesin.[/quote]

Haklısınız yasemin hanım. Bende konuya değindim ama sizin gibi uyarı ve dilek kısmını eklemeyi unutmuşum. Hakikaten dikkat etmek lazım. Baktım artık sapıtıyorum müziği kapatıyorum. Sakin bi müzik dinlediğinizde ise 80-90 la yavaş yavaş püfür püfür gidiyosunuz. Tadını çıkara çıkara. Ama bunlar da bazen dalıp gitmeye neden oluyor. Helede aşıksanız...   Yani ne yapalım müzik dinlemeyelim mi diceksiniz? Tabiyki dinlicez ama sanırım istediğini değilde radyo dinlemek bu konuda daha faydalı. Yeri geliyor hareketli yeri geliyor damardan, yeri geliyor duygulandırıcı,reklam ,haber vs dikkat dağıtmıyor.

Burda bi uyarı daha yapacağım. Aşırı sesli müzik dinleyen arkadaşlarımızda var. Korna uyarılarını, aracı dikkat dağınıklığı nedeni ile bir yerlere sürtmenin farkında olmuyolar. Araç caaart diye sürtüyor ama o fazla ses nedeni ile duymuyor. Yaşanmış bi olay olduğu için yazmak istedim. Sonra aracı park edince bu ne?   diye şaşırmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #32 : Nisan 20, 2007, 20:11:57 »
ALINTI
Burda bi uyarı daha yapacağım. Aşırı sesli müzik dinleyen arkadaşlarımızda var. Korna uyarılarını, aracı dikkat dağınıklığı nedeni ile bir yerlere sürtmenin farkında olmuyolar. Araç caaart diye sürtüyor ama o fazla ses nedeni ile duymuyor. Yaşanmış bi olay olduğu için yazmak istedim. Sonra aracı park edince bu ne?   diye şaşırmayın.[/quote]

Hele ki istanbul trafiğinde dediğiniz durum bir hayli fazla! Allaha çok şükür benim başıma öyle bir durum gelmedi. Ama korna çalıyorsunuz anlamıyor, el kol işaretini de yanlış anlıyor al başına belayı zaman zaman malesef tartışma kaçınılmaz oluyor  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #33 : Nisan 20, 2007, 20:36:27 »
ben o tür durumlarda arabanın içinde kimsede yoksa verip veriştiriyom azıma geleni hem rahatlamış oluyorum hemde kavga çıkmıyor  napayım biriken stressin bir şekilde alınması lazım yoksa yolculuğun sonu hayırlı bir şekilde gelmez...
Always TOYOTA

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Nisan 25, 2007, 14:33:51 »
Serkan seninkide şu yeni Hyundai reklamı gibi olmuş. Aracın içine girip bağırıyor seviniyolar ya. Sende bağırıp stres atıyosun. Sana katılıyorum bu konuda. Aşırı sinirli ikende araç kullanmamak lazım aslında. Bende bazen bi sorun olup bi yere gitmeye kalktığımda ve acelemde varsa bağırıp çağırıyorum, verip veriştiriyorum valla. İnsan bi rahatlıyo siniri bi şekilde boşaltmak lazım ama arçda değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 27, 2007, 10:42:47 »
Film müzikleri dinlerim en güzel şarkılardan seçiliyor zaten sarıyor
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...